Jag säger upp mig, ny mamma sökes

Båda ungarna slutade o spy kring 17 igår. Teo har fått samma dumma hosta som sist vi hade magsjuka så han har hostat så han spytt tre gånger i natt. Jag vaknade 6.30 och hade inte åkt dit. Än. Men just vid 8 var de min tur. Tror ni ungarna har varit hängiga idag? Nix inte de. Jag börjar må lite bättre o leo ville ha pytt till middag. När jag står o steker de så hinner teo spy över hela köksbordet o vänder sig om mot mig o spyr. Alltså nu fan får de vara bra.
Jag har slut tvättmedel och inga handdukar. Fick torka teo med en kökshanduk😂 vi har en toarulle kvar. Ge mig styrka🙏🏻
Jag hade kunnat sova i flera år efter de här. 
Tror faktiskt jag säger upp mig som mamma. Jag återkommer tillbaka som mamma när de är sommar o barnen är frisk. O den som smittat oss hoppas du har eller har haft de värre än oss. Att du ångrar att du satte ditt smittade barn på dagis. Kan man dra ett sånt fall till rätten? 🤔

Bröder❤️


Leo visar spel på plattan åt teo. Att ni måste få magsjuka för att sitta still o vara vänner. När teo spyr så hjälper Leo till. Han hämtar nya kläder o hjälper o duscha av sin lillebror. O sen säger han några väl valda lugnande ord åt sin lillebror som blir vättskrämd varje gång han spyr. Cirka var tionde minut😰

Jag hoppas att dem snart mår bra igen så jag kan lägga dem i vanlig tid. För jag vill bara sova. O jag håller tummarna att jag slipper. 

Får jag tag på dig👊🏻

Den lilla spyr nu🤮 jag håller på att tvätta ihjäl mig.

Idiot som har smittat oss. Hoppas du brinner i helvetet😠😤 

Jag räknar ner sekunder tills jag själv spyr. Jag o Leo var vaken till fyra inatt. O sen vaknade Leo halv nio o spydde igen. Känns som att jag varit o är på en jävla spyfest. 

Vad ger jag till middag? Vad ska jag själv äta? O vem ska ta hand om ungarna när jag själv spyr? Kan man hyra in någon? 

Jag bryter ihop

Så fort mats har farit upp till stugan så verkar  vi få magsjuka 🤮🤮🤮
Har sanerat Leos säng två gånger. Jag orkar inge mer magsjukor. O du din idiot som lämnat ditt barn på dagis du ska få fan för de här. IDIOT😤😠😠😠

Fredag 16 februari

Åka 100 mil med två små änglar 😅 resan har gått över förväntan. Men ikväll när vi kom till Piteå så tappade båda ungarna humöret. Båda har skrikit till sunderbyn😂 vad jag än sa eller gjorde så blev de värre. Leo var ledsen att vi inte kunde stanna kvar i Sollefteå för alltid.

Ungarna var jätte duktiga på begravningen❤️ Leo var så stolt att han fick en egen ros o han sa sin sista hälsning. Däremot tyckte han prästen var dålig o han sjöng dåligt. Sen undrade Leo vem faaan gud är😂😂😂 jag drog inte min version inne i kyrkan ytan jag sa att, mamma berättat när vi sätter oss i bilen o åker hem. Och då fick han veta mina åsikter. Jag brukar inte säga mina åsikter om invandrare, religioner o sånt men vid gudsprat där kan jag inte vara tyst. 
Ju mer kyrkliga begravningar jag är på så blir jag bara mer o mer säker på att jag ska verkligen skriva i vita arkivet att jag ska ha en borgerlig begravning med dem närmaste. 

Ungarna sover o jag o mats ser talang. Sen fick jag världens finaste bild på en liten tjej som kommer i juli😃😃👏🏻👏🏻👏🏻 tre tjejkompisar som ska få tre små prinsessor 😍