Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

sex år sen vi sågs mamma

Känsligt cancer, sorg, älskad Permalink0
Idag är de sser långa år sen jag såg mamma o pratade med henne. Efter jag slutat jobba for vi allihop o tände på graven. Och ikväll tände vi ett ljus här hemma när vi fikade. Tänk att bara få krama om henne en sista gång.
städar hela dagen

Permalink0
Leo vaknade fem idag. Vi tog in han till oss o slog igång barntv o somnade om till sju. Jag sov vidare till lyxiga åtta ;) sen har vi storstädat o haft främmande o nu väntar vi på att Leo ska vakna så vi kan fara o handla o sen blir de ute lek o bullbak. Jag är helt död i kroppen redan. Blir nog att jag lägger mig när Leo lägger sig. 
I morgon ska vi upp o hämta grisen o sen blir de fort hem så vi hinner ha lite helgens. 

Fredag 20 november

Mitt liv Permalink0
Leo sov till 07,20 idag o jag slår vad om att de är för att Mats inte var o levde om o gick upp. Mats for o körde skoter vid fyra i morse. Eller ja han for upp till stugan då. Jag o Leo för leka själv idag också. 
 
Leo har fått korv för första gången o de verkar han tyvärr gilla. Jag avskyr lukten o smaken. Men han åt jätte mycke o nu sover han igen. Jag väntar på en besiktingsnisse från anticimex som ska besikta huset.
 
när Mats kommer hem så ska vi hämta ut paketet med massa julklappar till alla ungar. O kläder till mig. kan behöva nå fint att ta på mig på personalfesten. 
Till top