städar hela dagen

Leo vaknade fem idag. Vi tog in han till oss o slog igång barntv o somnade om till sju. Jag sov vidare till lyxiga åtta ;) sen har vi storstädat o haft främmande o nu väntar vi på att Leo ska vakna så vi kan fara o handla o sen blir de ute lek o bullbak. Jag är helt död i kroppen redan. Blir nog att jag lägger mig när Leo lägger sig. 
I morgon ska vi upp o hämta grisen o sen blir de fort hem så vi hinner ha lite helgens. 

Fredag 20 november

Leo sov till 07,20 idag o jag slår vad om att de är för att Mats inte var o levde om o gick upp. Mats for o körde skoter vid fyra i morse. Eller ja han for upp till stugan då. Jag o Leo för leka själv idag också. 
 
Leo har fått korv för första gången o de verkar han tyvärr gilla. Jag avskyr lukten o smaken. Men han åt jätte mycke o nu sover han igen. Jag väntar på en besiktingsnisse från anticimex som ska besikta huset.
 
när Mats kommer hem så ska vi hämta ut paketet med massa julklappar till alla ungar. O kläder till mig. kan behöva nå fint att ta på mig på personalfesten. 

Vi börja julbaket nu


Jag o min lilla pepparkaksbagare har varit hemma idag då han hostat hela natten. Vi måste ringa läkaren igen då astmamedicin inte hjälpt alls. Så vi bakade pepparkakor idag så vi hade något skoj att göra. Bakade även en pensionärskaka med saffran  som blev sjukt god. 

I morgon är vi lediga o vi får väl fortsätta vara inne. Leo blev så glad när de började snöa o sprang till fönstret o skrek nööö nööö.  Sen ville han ut.

Leo sover o vi ser tv. Bara att lägga sig i tid om hostan fortsätter.

tisdag 17 november

Leo sov till tio i sju o även Mats som tog sig en sovmorgon. Man kan ju tro att dagen skulle bli kanon då men jag har varit yr o illamående hela dagen. Höll på att tuppa av när jag bytte blöja på Leo så fick snabbt lyfta ner han o lägga mig ner. Som tur är har Leo accepterat lugna lekar med böcker o babblarna i vår säng idag. När Mats kom hem så var jag helt slut i skallen så när jag lagt Leo tog jag mig en dusch o la mig i soffan där jag ännu ligger. De snurrar till ibland men de är inte lika farligt när jag redan ligger ner. blodtrycksfall eller nån nerv som är i kläm i nacken är min teori. 

Jobbar bara i morgon o sen har jag o Leo helg :)

Nu är de Hollywood fruarna o sen ska Mats göra äggmackor åt mig.