Lördag 30 april

Vi var på majbrasan här i sävast vid fyra. Var väl som inget att hänga i julgranen. Men Leo fick springa omkring o busa. Nu håller vi på med middag. Hemmagjorda hamburgare o hemmagjord pommes. 
Leo har hjälpt mig i köket😅 tusen frågor o ska smaka på allt. Rå potatis skulle han också pröva. 

Rensade ut kläder idag från Leos garderob så de blir en sväng på stan i morgon tror jag så han får sig lite kläder.
Jag behöver lite nya kläder också.

Idag är de prick en vecka kvar 😃 kan tyvärr vara fyra veckor kvar också 👩🏼🔫🔫🔫🔫

Ska snart sätta in smördegsbullarna som blir efterrätt. Har även gjort syltkakor idag o dem blev ful nå jävulst med goda. Leo tröck tre stycken😃👌🏻


Fredag 29 april

Förhoppningsvis sista besöket hos barnmorskan. Allt såg bra ut. Fick en ny tid den 12/5 men jag sa att jag inte kommer då 😋

Leo gör sin sista dag på dagis. Nästa vecka blir hemmamys med mig. Tur de är en kort vecka.

Utvecklingssamtalet gick bara bra igår. Han är snäll och väldigt busig och alltid med glimten i ögat. Han tycker tydligen inte om vikarier som kommer in o jobbar 😂 sen är han lite för snäll o låter oftast andra ta saker från han. En helt annan sida än hemma alltså. Men hans språk har utvecklats mycke dem senaste tre veckorna och de märks att han är mer nöjd då man förstår han bättre. 

Ikväll ska vi skruva ihop hans nya fyrhjuling så den är redo. 

Mitt projekt med storstädning för att få ut bebisen igår gick inge vidare men ett rent o fint hem fick vi 😃👏🏻👍🏻

torsdag 28 april

Mats var hemma kring halv två inatt. Han somnade mitt i en mening när han typ satt upp. Haha
 
leo är på dagis tills vi ska på utvecklingssamtal klockan fyra idag. Jag har faktiskt energi idag som jag ska göra av med. 
 
Kom på att vi inte hämtat bilbarnstolen åt lillebror så de fixar Mats idag. Funderar om man skulle ha bokat en tid redan nu för nya glasögon. min syn har blivit sjukt mycke sämre efter dem här graviditeterna så nya brillor behöver jag. 
 
alla väskor är packade inför lillebrors ankomst. Så de som saknas nu är en storstädning o sen är vi så redo man bara kan bli.

Tv-kväll själv 😔

Leo och jag hade tur att Mats kom när vi skulle gå hem från dagis idag. 

Vi lagade middag allihop idag 💕 Leo älskar de verkligen. Idag blev de chili con carne 👍🏻 
När vi satt och åt så ringde Mats telefon o han fick fara mot Finland på utryckning 😔 
Men de är inge o göra åt när han har jour. Jag o Leo tog oss ett bad o sen han vi leka i hans rum innan de var dags för kvällsfika.

Jag har just tryckt två glassar o ska hämta en till. Skönt för halsen med nå kallt o gott är de ju också 😃

onsdag 27 april

10 dagar tills lillebror är beräknad. Jag har sån sjuk hosta o snoret sprutar. Jag var så trött inatt när jag hostade o skulle sätta mig så jag föll bara åt Mats håll. Mats skulle stryka mig på ryggen men han ryckte snabbt bort handen. Haha jag svettas som en gris. Lyckades somna vid halv fyra o när Mats klev upp var jag "pigg" 🙍🏼🔫 Leo sov till 06.40.
 
vi gick till dagis även fast de regnade lite. Men jag ångrar mig just nu så sjukt mycke. Nu spöregnar de o blåser som fan. Får ringa en taxi som kommer o skjutsar mig 600 meter o sen tillbaka 😂
 
I morgon har vi utvecklingssamtal på dagis. Ska bli roligt o höra hur de går o så. Dem senaste två veckorna så sprutar de ord ur munnen på Leo. Han frågar om allt o upprepar allt man säger. Han älskar att stå på sin pall med oss i köket o hjälpa med maten. 
 
 
Varje dag hoppas jag bara att denna bebis vill komma ut. Är riktigt less och jag är glad att de är sista gången jag ska vara gravid. Mats ville spela in de när jag sa de. Kan inte förstå hur nån kan vilja gå igenom de här typ tio gånger. Två små huliganer kommer räcka gott o väl.