OturSlagen hjälte i sin nya bilstol.
Mats har krockat passaten idag och efter en krock så måste man köpa ny stol även fast ingen satt i den. Tur att allt gick bra ❤️ så nu har vi en svart passat tills den vita är fixad. Kärringar som inte kan köra ska hålla sig inne. 

Nu är vi i Luleå o ska handla de vi glömt plus grejer till Leo. 

Trots att han är sjuk så har hans matlust kommit tillbaka 😃👍

SnorungeHur mycke snor kan en liten ha egentligen? Den där snorsugen går varm här hemma. Vi måste ta o fara in på Apoteket o köpa lite grejer till Leo.


Han försöker leka fast snoret rinner o massa tårar rinner. 


Tisdag 31 mars

Mats har just farit iväg på rondning i dockasberg. Men vi skippar Ikea då vädret är skit. Blir hemma mys idag då både jag o Leo vaknade upp snoriga o hängig. 
Vi ska en sväng på Storheden då vi glömde köpa grejer på maxi som inte finns i Boden och egentligen städa men Leo vill bara mysa i knät så de struntar vi i. Trodde de skulle få vara lite bra för Leo ett tag nu. Vi kan egentligen inte klaga då de är hans första förkylning.

Nu ska vi lägga oss igen o sova. Vi borde nog vakna när Mats kommer hem.

Måndag 30 marsMats övertalade mig att vi skulle vara upp till halv ett inatt. Hann inte ens somna så vaknade Leo o var jätte ledsen. Ingenting dög och vid kvart i fem slog jag igång MTV o låg o gungade han o då somnade han äntligen. Men vaknade halv sju o var lika ledsen. Mats gick upp med Leo men han skrek o bankade på dörren så de var bara o gå upp. Han sover nu igen o jag kan inte lämna han i vår säng så jag får ligga o underhålla mig med mobilen så länge. Tror de är lillmagen som spökar. 

När han har vaknat så ska vi äta lunch o sen fara o påskhandla. I morgon ska vi till Ikea. Mats ide igen. O på onsdag ska Mats fara o köra skoter så då får jag o Leo hitta på nå. 


Söndag 29 mars

När Leo skulle sova idag på morgonen så la jag mig med han o somnade också. Sen lyftare jag ner han från sängen så han fick gå o vara med Mats. Vid elva frågade Mats om jag inte skulle ta o kliva upp idag. Har varit trött hela dagen bara för att jag sov så länge. Men skönt var de.
 
vid två for vi till Storheden. Köpte en leksak till Leo o sen så handlade vi på maxi. Var även in på xxl o hittade jätte sköna sockar till Leo så kanske han inte blir så kall om fötterna under påsken.
 
när vi kom hem så ställde jag mig o gjorde biffar på två kilo köttfärs. Så de blev rosépepparbiffar till middag.
sen kom en gubbe o köpa spegeldörrarna. Vi kollade priset igår o dem kostar över tre tusen styck o jag la ut båda för tusen. Vi hade bara tänkt kasta dem o sen skulle gubben pruta på tusen kronor. Nä de gick inte hem men han köpte dem ändå. 
 
Leo äter lite bättre o dricker mycke bättre men magen verkar inte riktigt må bra än. 
 
Nu ska vi se nyaste Beck 😃