Väder

Kanske de blir fint väder i helgen :) hoppas på de. Gör ingenting att man jobbar för man blir så glad av vädret.

Nu ska jag sova så jag är pigg o glad i morgon. Och jag slipper sova själv i morgon ;) och på måndag är Mats också hemma:) kanoooon

Onsdag 29/2

Sitter o ser fuskbyggarna. fyfan vilka människor de finns. 
Dagen har rullat på. Tvättat o plockat i o ur diskmaskinen. Annars har jag bara legat i soffan o sett tv o BB.

påtal om fuskbyggarn så ringde Mats bragolv idag IGEN. så dem ska komma o "fixa" felen igen. Hoppas de blir bra den här gången då. 
och jag ringde folksam idag....... finns inte så mycke att säga om de.


I helgen åker Mats bort o kör skoter med sina kompisar och jag ska jobba. Nästa helg åker vi hem och kollar på skoterracet och blir nog kvar o dricker nån cider. och helgen efter de så jobbar jag ju igen men Mats är hemma den helgen och då har vi bestämt att de ska fixas här hemma, eller jag har väl sagt att de ska bli gjort då. Så jag hoppas att vi gör nå då så de inte bara är prat. men vi ska ju bo här ett tag till så de hinns nog med ;)

pratade med alex i förrgård. inte lite avis jag blev. Måste boka in en klipp o färg tid när hon kommer hem också. Och Mats behövde också en klipptid påpekade han.


Jag vill också fara o resa nu men de får vänta till hösten.


Posten jävlas ;)

Störningsinformation: Ett strömavbrott medför förseningar i vår paketdistribution. Förseningen berör mottagare med postnummer som börjar på 90-94.
Så är står de när jag skulle spåra mitt paket. Ovanligt att de gormar.
Kanske jag måste ta o beställa nå mer paket bara för att. Kläder behöver man ju alltid :)

Nu är de halv åtta hos mig, jag älskar verkligen program där dem lagar mat o bakar. Ska ta o göra kvällsfika också :)

Skoter

När jag o Mats var ute med skotern i söndags så ville han visa mig hur han vill köra egentligen. Så han bad mig hoppa av så han kunde visa. Jag är ju rätt van att se skoterfilmer på min fritid men jag gillar bäst filmerna när nån kör o ramlar av eller så :)

29/2

Är på mycke bättre humör idag :) Tog en lite väl lång sovmorgon men jag behövde nog de :) Ligger o se på BB ska snart ta o äta tomtegröt till lunch. Hade tänkt gå ut o skotta de lilla som är vid bilen så Mats slipper göra de i morgon. 

i morgon är de redan första mars. De går så fort hela tiden. De får gärna gå fort fram till sommaren men sen kan tiden få stanna upp ett tag.