måndag 28 september

Varit på kassamöte på jobbet idag. Leo är på dagis så nu ska jag ta bussen hem o hämta min lilla älskling. Har varit o köpt lite lego åt han. Även en ny pyjamas med papa på. Haha apa. Fleeace kläder köpte jag också. Lika bra att ha dubbelt. Mats glömmer typ de mesta så de var lika bra. 

Jobbar 16-22.15 idag o i morgon är jag o lillbusen ledig igen tillsammans ☺ 
Är ledig på fredag också. O då ska vi ha vårt första utvecklingssamtal för leo. Blir spännande. Sen jobbar jag hela långa helgen. Vilket jag hade ångest för redan nu i helgen. Hatar att jobba helg.

Jaja snart kommer bussen.

fredag 25 september

Febern var upp på 38,7 för lilleman idag. Kan han inte få vara frisk nu. 

När Mats kom hem for vi o snabb handlade o Mats tyckte leo skulle få nå gott. Så han fick mummsmumms 


Vi hade en riktigt kletig unge som fick hoppa in i duschen. 

Mats for vid fyra. Leo somnade kvart i sju o jag har snart tryckt i mig chipsen o dippen. Tror jag går o lägger mig. Värdelöst att sitta vaken själv. 

Torsdag 24 september

En till hel natts sömn för lilleman och för oss. Nu sover han ute. Han har sovit två timmar nu igen så bäst jag går o väcker han. 
 
Sen måste vi börja med middagen så den är klar tills Mats kommer hem. Sen blir de storhandling. Men tror Leo o Mats får sitta kvar i bilen. Vill inte dra ut Leo för mycke o sen vill man ju inte att han smittar nån heller. Leo nöter sönder en o samma bok just nu, stadens hjältar är hans favorit o skriker bilar på en gång han vaknar o sen tjatar han om bilar hela dagarna. Så beställde hem tre böcker till från stadens hjältar. Får vi lite variation.
 
i morgon far Mats bort o jobbar o kommer bara hem för attduscha o byta om o sen far han till Luleå. Känner att jag o Leo har varit instängd nog länge då så vi kanske åtminstone ta en skogspromenad. Lördag lär de inte hända mycke här hemma så de är väl söndag vi kan göra nå skoj. Vi hade behövt upp till stugan så vi får se vad som gormar med diselkaminen. Men vi får ta de nästa lediga helg.
 
nä nu måste jag gå o väcka sömntutan.

Lilla älsklings ungen💕

Leo har varit så hes i eftermiddag. Kokade vatten med honung i som fick bli drickvänligt. Hjälpte för stunden. Ett varmt bad hjälpte lite de också. Men när Mats kom hem så lekte dem med bollarna på golvet en stund o sen la sig Leo på golvet o såg på tv. Alltså är han inte riktigt kry när han är still.
 
leo somnade på en sekund o nu ska vi börja se allt som är på tv. Är sugen på nå men vad.? 
 
 

onsdag 23 september

Leo sov hela natten o har nu sovit i snart två timmar. 
När leo vaknat tänkte jag att vi skulle bada. Hoppas förkylningen snart är förbi. 

Vi lagade wook i måndags så den blir middag idag men i morgon blir de skinkstek. Ska bli så gott. Jag o leo åt pyttipanna o rödbetor till lunch idag. Leo åt jätte bra men de är ingen hitt för mig.

Ikväll är de så mycke på tv så vi måste nog slå igång tvn i sovrummet också så vi kan se allt. Haha