Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

söndag 31/1

Mitt liv Permalink0
Vilken underbar helg vi haft :) Vi kom hem hit till boden kring 19 ikväll och är helt död i kroppen. Tänk att friskluft kan göra en så trött. Olle är också helt död. Olle ha fåt leka med Ludde som är en jämte, de blev lite väl hårt på slutet så Olle sprang upp i knä på folk för att slippa han ;) haha
God mat och härliga människor. 
nu ska vi se lite tv o sen blir de att sova. Jobbar i morgon. bra betalt med en röd dag men jag hade hellre varit hemma. och från i morgon så har vi ju även fått en liten löneförhöjning, får vi hoppas ;) haha de är ju första april i morgon så vi kanske bara blir lurad ;)
 
hoppas ni alla har haft en bra påsk :)

torsdag 28/3

Mitt liv Permalink0
Skärtorsdag idag. jobbar till halv nio ikväll och jag är så trött. men de ska nog gå. när jag kommer hem så får vi ta o packa allt vi ska ha med oss i helgen.
 
Igår for vi en snabbsväng till ikea. Olle fick vara hos syrran o busa. när Vi hämtade hem Olle så hade vi satt fram hans nya bädd vi köpt och en lite större godedjurshund. haha han blev först lite sur på den o for o skällde o stötte i den men idag ligger han o myser på den ;) haha
 
Till veckan ska jag ringa veterinären och boka tid o kastrera Olle. Tror de blir bäst så. 
 
nu ska jag ta o göra mig klar o sen blir de en promenad med Olle innan jag måste iväg. 

söndag 24/3

Mitt liv Permalink0
Söndag idag. Vi sov till tio och sen satte vi oss i soffan. Jag kom på att att de är våffeldagen i morgon så vi for in till ica o köpte de. Och de tar sin tid att grädda men de är så himla gott :) Efter lunch så gick vi ut på gården och skottade fram grillen och jag o Olle lekte i snön.
 
Idag blir de grillat till middag. var tvungen att gå ut o känna doften av grillat och de gör ju att man längtar ännu mer till sommaren. 
 
idag blir Olle 23 veckor. 5 månader o 3 veckor. Så nästa söndag blir han 6 månader. ett halvår. De bästa han vet är att följa efter en här hemma. Han är alltid runt benen på en. 
 
nä nu ska jag ta o hjälpa till med maten o sen blir de söndagsmys.
Till top