May. 25, 2013

Tidig morgon då man måste ut o gå med jycken innan bussen går. Bara två dagar till men då kom ju Mats på att självklart har han kurs på tisdag. Men de får han faktiskt lösa bäst han vill.

Varit ute o gått en väldigt lång promenad ikväll med Olle o Malin. Men är Olle trött? Nä. Hur fan får man han trött så han kan lägga sig ner o slappna av? Hjärngympa är beprövad också.

Nä nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen. Men onsdag är jag ledig, på dagen i alla fall :) på kvällen är jag barnvakt åt Mindra o Nelia.

Torsdag 23/5

Fan vad de är tråkigt när Mats är borta. Är inte alls van de. Olle blev skit glad när jag kom hem :) i morgon är jag ledig. Hoppas på fint väder i morgon:) har lite grejer som ska göras här ute men även lite små pyssel här inne. 
 
Nån som är sugen på flim eller nå på lördag så hör av er:)
 
 
ska läsa lite mer på Flashback och sen ska jag ringa o säga sov gott till Mats. Han ligger två timmar efter så klockan är snart vara nio där. 
 
 

May. 23, 2013

Vilket underbart väder vi hade igår :)
Jag och Mia var på invigningen av nya gallerian. Sen strosade vi runt och tig en fika. Sen kom Mats in till stan så träffades vi på team sportia. Mats var tvungen att köpa ett regnställ inför resan och när vi ändå var där köpte vi ett till mig också :)

Sen var vi o köpte två pallkragar åt mig:)

Mats for för ett tag sen:( tråkig helg de kommer bli. Och jag ska även jobba:(
Nu ska jag ta en prommis med Olle :)

May. 20, 2013

Utbyggnaden av altan har börjat :)) kommer bli kanon, vi köpte även en pool till Olle idag ;) efter att ha sprungit fram o tillbaka med hinkar så är man rätt slut och då tömmer Olle poolen. Haha

Är ledig idag och ska sova ut tänkte jag men är de fint väder så måste jag upp i tid. Kan inte missa solen :)

Såg att min iPad inte kan stava till tjock om man lägger till ett ord till bakom. Haha

Nä nu ska jag sova om jag nu lyckas. Mats ligger o snarkar och Olle utanför dörren. Och fågeljävlarna skriker. Käften.