Fredag 30 september

Jag o pojkarna har haft en mysig förmiddag med massa bus. Vid lunch kom Mats hem och även barnens morfar kom med ett soffbord 😃👍🏻
Vårat soffbord är de enda vi dragit runt på när vi flyttat😂 Ikea bord för 199kr😂😂😱 så pinsamt att jag dör. Men nu ska den få åka på tippen om inte nån av ungarna får ärva de😂

Vi har varit ute till halv fyra. Mats har skruvat i skotern o Leo har suttit på den o hittat på massa gojja. Han lekte att han for in till stan för att köpa mat åt lillebror, blöt mat😂 ersättning är tydligen blöt mat.

Leo höll på att somna när jag bytte kläder på han o så fort jag la ner han så sov han, brukar annars kanske ta fem minuter innan han somna. Även fast lillebror skrek som en galning. Och när jag kom in o gav han nappen somnade han. Haha Mats hade då försökt med allt i en kvart o han vägrade allt. De brukar annars inte vara nå problem. Vi tar varannan dag med varsitt barn. Och båda bruka somna på en gång. Även fast lillebror vaknar 511 gånger på natten. O de gjorde Leo också tills han var tio månader o jag höll på att bryta ihop en helg då Mats var o körde skoter. Han vakande också o skulle ha en skvätt mat o sen somnade han för att vakna tio minuter o äta en skvätt till. Men jag var benhård. Jag satt hela natten vid hans säng o varje gång han vakande så la jag han ner o sa de är natt nu ska Leo sova. Efter tredje natten då jag satt där så vaknade han bara en gång. Och sen dess har han sovit hela nätterna. Förutom då han varit sjuk o vi har varit i stugan. Får ta kampen med lillebror om nån månad. Än är han för liten o han sover ännu mellan oss.

Nä nu ska vi se klart idol och sen blir de att gå o sova så vi har energi till allt som vi ska göra i morgon. Plättar till lunch i morgon beställde Leo idag så de ska vi fixa. Lillchefen ❤️

Torsdag 29 september

Regnet öser ner o de blåser då de smäller i huset. Ungarna har varit riktigt skötsamma ikväll när vi varit själv. Vi har badat o Leo har busat så himla mycke med Teo så han skrattade så han knappt fick luft.
Vi har hunnit städa lite och varorna kom också vilket är Leos höjdpunkt på torsdagar.

När ungarna var lagd så dog jag en sväng i soffan. Kollat julklappar ikväll och har hittat lite saker till alla barn. Tycker de blir svårare ju äldre mindra o nelia blir. Och Leo känns de som att han har ju en miljon bilar men de är ju de han gillar och lego. Lillebror blir nog nöjd vad han än får.

Nä nu ska jag sova om de blir att vara vaken mycke inatt.

Onsdag 28 september

Spöregn idag så jag ringde dagis så Leo är hemma idag. Vi får mysa på här hemma o kanske baka nå gott😃

Mats for tidigt i morse för att hinna ronda innan han skulle till Luleå o i morgon far han till Kiruna o kommer hem på fredag.

Nu ska vi äta frukost innan vi börjar dagen med allt bus.

Mysungar

Vi har mest legat på golvet o myst idag. Leo sa att han var sjuk o behövde chips o saft. Ja mig kan han lura så chips o saft serverade jag o chokladbollar ville han också ha så de gjorde vi efter middagen. Haha då roligt när han börja hitta på saker. Lillebror har inte sovit nå idag så han var riktigt trött o arg ikväll. Båda ungarna sover nu o jag ligger i soffan o Mats sitter med Martin vid köksbordet o hjälper Martin med nå elgrejer till hans hus.

Men nu ska jag ta o äta mig nå chokladbollar. Tror jag också är sjuk😜