Sov gott

Nu är de dax att sova. Ska upp tidigt och fara till läkaren tur Mats hinner skjutsa mig sen blir det jobb 11-20.30.

Satte mina nya ljuslyktor och ljusstakar på vardgsrummsbordet. Mysigt när de är mörkt:)

kräftskiva :D

Jag är i städar tagen idag. Skönt att få de bortgjort inför ledig helg :) Tvättar och sparkar och få tonårsutbrott på diskmaskinen. I helgen blir de en ny diskmaskin sa jag till Mats men han tycker den funkar sååååå himla bra. haha lika med vårt modem som vi haft sen vi flyttade in i ettan i vuollerim 2007. den funkar inte och man får riktiga tonårsutbrott på den också.


ska ta o dammsuga, dammtorka o skura nu och sen hoppa in i duschen o sen baka och sen duka och seeeeen får  jag sätta mig ner o njuta :D hoppas jag.


 
 

Tisdag 21/8

Regn och rusk idag. Tur jag fick mina två nya koftor igår :) jobbar till 20.30 idag sen är de hem o se serier.

I morgon kör vi kräftskiva hos mig så de blir att storstäda i morgon så inte alla vänder vi dörren ;)

Helgen är oklar. Mycke att välja på som vanligt men jag röstar på att vara hemma och börja fixa lilltummet. En sväng till harads hade vi tänkt hinna med :)

Snart kommer bussen :)

Söndag

Söndags mys till söndagsfilmen på fyran. Jobbade till 20.45 idag och de var rätt skönt att sluta efter ett jobbigt farväl till Elin som flyttar. Shit vad man kommer sakna henne :)

I morgon jobbar jag bara till 16 sen så blir det massa husliga aktiviteter:)

lördag 18/8

Bara att börja göra sig klar för jobb nu. Mats har jag då inte sett till på hela morgonen. Han är ute i garaget och fixar med bilen för han ska till piteå idag.

Vi såg denna film igår och jag skrattade då hela tiden. vet inte om de var för att jag var jävligt trött eller vad :) haha

 
 
 
ska ta o äta nå nu och sen blir de jobb hela långa dagen :D