köpa dusch grejer.

Hängt tvätt o slagit på en till. Så otroligt tråkigt o jobbigt. men någon måste ju göra de.

Har tränat och jag blev sjukt trött. men en dusch så blev jag piggare.
Ska ta o göra lite popcorn och tända lite ljus. en pepsi hade inte suttit fel.


Ska även ta o ringa Mats och kolla på internet på grejer som ska beställas till badrummet :) Längtar tills det är klart men sammtidigt roligt att fixa.

Dem ringde till slut :)

Jag har suttit o väntat i två timmar på att dem skulle ringa. Men dem ringde äntligen. dem kan börja redan nästa vecka men de är så mycke vi måste fixa så vi måste nog skjuta upp de till lite senare.

Har dragit igång en tvätt och disk och jag är helt slut. tänkte gå ut o kolla posten för de har jag inte gjort i veckan men jag tror de får vänta tills jag vilat lite. 

och jag måste äta nå också. och duscha... så va den dagen slut innan jag gjort allt.
har tränat lite också men mer blir de. nästa vecka måste jag försöka få in flera träffar med henne eftersom jag börjar jobba sen och då har jag tyvärr inte tid och jag får inte ta mig tid heller att fara in till henne heller. så en vecka med hårdträning.

Onsdag 31/8

Har pratat med företaget som ska göra vårt badrum idag. och dem ska ringa upp. hatar att vänta


Ska jag ringa Camilla och sen försäkringskassan. om jag nu hinner de.
Jag har fullt upp ;) Men jag gillar det, tiden går snabbare när man sitter o surrar med massa människor. Allt är väl inte roligt med alla samtal men de måste göras.


Var riktigt nervös idag när jag satte mig ner och skulle lyfta på benet men de funkade idag också :) wiihoo
Men jag har haft sjukt ont i knät inatt, men tog lite panodil innan jag la mig och nu är smärtan borta..
I morgon kommer min älskling hem :) Vi har nog jävligt mycke att fixa i helgen. hoppas jag på. tyvärr kan jag inte göra allt för mycke.

En vecka sen ortosen lämnade mig eller jag lämnade den.

Så här mycke kan jag börja på benet just nu. Ska kunna sätta hälen mot rumpan sen som jag kan med andra benet. Är mycke träning o pressning för att nå dit man vill.


Idag är det en vecka sen jag tog av mig ortosen. Och jag har inte använt den alls som jag egentligen skulle. Vissa dagar saknar jag den för att den gav mig stöd men så jävla skönt att vara utan den :) Om en vecka enligt läkaren ska jag kunna gå. tyvärr tror jag inte på de. men kanske om 2-3 veckor.


Jag lever ännu på gårdagens upplevelse med benet :) haha. ska äta lite frukost och sen ska jag sätta mig på köksbordet och testa om jag ännu kan lyfta på benet. Känns lite spännande men samtidigt kommer jag bli besviken så de inte finns om de inte funkar.