Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

.

Mitt liv Permalink0
Äntligen har man lite snyggare hår då man är nyklippt :) vi for på Storheden där de var typ kaaaaaos. Köpte två nya solstolar o en ny parasoll. I störtregn. Haha jaja de kommer väl någon fin dag sen :) 
köpte jordgubbsplantor också så vi får hoppas att de är uppehåll i morgon så man kan plantera dem.
 
nu håller vi på att göra fläskpannkaka :) sen blir de film o godis :) och inte att glömma, hela Sverige bakar ska vi också se :) 
 

Fredag 30 maj

Mitt liv, ♡Pjuklarven♡ Permalink0
Har sovit riktigt bra trots hostan o snor :) blev väckt av Mats som bad mig att sluta snarka så högt ;) haha 

Vi ska laga tacogratäng till lunch o sen klippa oss :) efter de ska vi på Storheden igen o shoppa :) lär vara riktigt trött sen eftersom jag har haft två riktiga slödagar ;)

Idag är vi nere på 4 dagar tills bebben är beräknad. Tänk vad de kändes långt bort då vi i september fick veta att vi skulle få en liten. Tror ju inte bebisen kommer än men har en känsla om nästa helg :) 

Torsdag 29 maj

Mitt liv Permalink0
Med så här fint väder så måste man ju vara ute. Tog på mig en klänning som satt alldeles för tajt o satte mig på bron med tidningar o vatten. Efter 20 minuter trodde jag att jag skulle dö så jag gick in. Hostade konstant o granngubben frågade hur de gick. att vara tjock o förkyld i värmen är skit.
 
mats är nog hemma på en timma :) så nu får bebisen titta ut ;) Mats måste nog fara o ronda på lördag o då var de bara att jag följer med sa han. Han är ändå bara två timmar bort då men jag fick inte vara hemma då. 
 
Skulle dammsuga idag också men de blir ju sämre väder i morgon så efter vi varit o klippt oss kan jag göra de :) de är ju självmord att göra de idag när de är nästan 30 grader här inne. 
 
Inte brukar de väl ta över 1,5 vecka att få paket från lyko? Får verkligen hoppas att de kommer i morgon :) blev lite väl mycke men de var jag självklart värd :)
Till top