Varma dagar

Verkligen underbart väder idag men nu är de 30 grader här inne o de är lite väl. Lilleman svettas hela tiden o haft lite svårt att komma till ro idag i värmen. För hans skulle önskar jag samma dåliga väder som de varit men för min del får de gärna vara så här varje dag :) 

Mats klev ju upp kvart i sex o är än inte hemma :( men snart så tar han semester så vi kan vara tillsammans allihop o njuta. Dem där två veckorna går ju alldeles för snabbt för att man ska hinna med. 

Får hoppas Mats kommer snart så vi kan fika o hinna träffas innan vi  ska sova igen.

Måndag 30 juni

Ny vecka igen. I morgon blir lilleman 3 veckor. Känns som att alltid har varit här på samma gång man känner sig rätt ny med de här att tänka på nån annan i första hand. 
 
Igår var vi till Luleå o shoppade :) en vattenkokare med tempgivare, tre toppar åt mig o lite kläder till lilleman. Mats blev utan kläder då de fan inte fanns nå kläder. Men vi får gå här i Boden o kolla i veckan. 
Vi far ju till byn redan på torsdag. Första gången vi ska packa grejer så de finns till Leo också. Sen helgen efter funderar vi på att fara upp till stugan och de blir ju ett test. Vi har verkligen för liten bil då vi brukar ha så fullt när bara vi far o nu med Leo o alla hans grejer så kommer de bli trångt. Vi skulle behöva oss en buss ;)
 
lilleman somnade igen så jag ska fika nu. Han sov från 23.30 till 5.45 trodde knappt de var sant :) o då klev Mats upp o for ut o jobbade så vi är själv idag här hemma. 
Får hoppas paketet med grejer till Leo kommer idag så kan vi gå o hämta de :)
 
 
i morgon är on är de även vägning för mig igen :) prövade mina gamla jeans o byxor igår. Hälften kunde jag ha o hälften måste ha krympt i tvätten ;) haha 

Söndag 29 juni

Idag blir de shopping i Luleå :) vi hann inte igår då vi skulle på The bull o äta. Det var då bra mat o lilleman skötte sig :) nä vi kom hem där vid halv sex tyckte Mats vi skulle ta en promenad så vi gick o hälsade på Amanda o Oskar :) de kändes i kroppen att man hade gått o stått mycke :) 

Efter stan idag blir de utefix :) rensa ogräs o sånt roligt ;)

Lördag 28 juni

lördag o de är helg o vi får ha Mats hela dagen :) man hinner lite mer när man är två än när man är själv :)
har sovit skit dåligt i natt. Leo o Mats har däremot sovit som stockar. Där vid två tiden började jag drömma mig bort till en egen stor säng i ett mörkt kallt rum helt själv. Men sen så somnade jag o lille man vaknade halv fyra för mat o blöjbyte. Då hade han sovit från elva. Mats satte sig upp o skulle hjälpa o då sa jag att jag tror jag håller på att bli blind, haha jag var så trött att jag knappt såg nå. Sen sov vi vidare till kvart i åtta. Lilleman hade tydligen varit vaken vid sex o ville ha napp o jag hade kollat upp o dragit täcket över huvudet o somnat om. Bra mamma man är som drar täcket över huvudet. Hahà tur Mats gav han nappen :)
 
vi vi skulle till Luleå idag men de får vi ta i morgon. Kommer en gubbe från Umeå o ska kolla på mercan :) hoppas att han köper den så vi blir av med den. Jag o lilleman tog en promenad ner på Ica o köpte fikabröd så nu sover han igen o jag sitter o njuter i soffan o Mats klipper gräset :) Sen ska vi o äta middag på the bull :) hoppas de är bra mat :) 
 
idag har Leo namnsdag :)