Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Varma dagar

Mitt liv Permalink0
Verkligen underbart väder idag men nu är de 30 grader här inne o de är lite väl. Lilleman svettas hela tiden o haft lite svårt att komma till ro idag i värmen. För hans skulle önskar jag samma dåliga väder som de varit men för min del får de gärna vara så här varje dag :) 

Mats klev ju upp kvart i sex o är än inte hemma :( men snart så tar han semester så vi kan vara tillsammans allihop o njuta. Dem där två veckorna går ju alldeles för snabbt för att man ska hinna med. 

Får hoppas Mats kommer snart så vi kan fika o hinna träffas innan vi  ska sova igen.

Måndag 30 juni

Mitt liv Permalink0
Ny vecka igen. I morgon blir lilleman 3 veckor. Känns som att alltid har varit här på samma gång man känner sig rätt ny med de här att tänka på nån annan i första hand. 
 
Igår var vi till Luleå o shoppade :) en vattenkokare med tempgivare, tre toppar åt mig o lite kläder till lilleman. Mats blev utan kläder då de fan inte fanns nå kläder. Men vi får gå här i Boden o kolla i veckan. 
Vi far ju till byn redan på torsdag. Första gången vi ska packa grejer så de finns till Leo också. Sen helgen efter funderar vi på att fara upp till stugan och de blir ju ett test. Vi har verkligen för liten bil då vi brukar ha så fullt när bara vi far o nu med Leo o alla hans grejer så kommer de bli trångt. Vi skulle behöva oss en buss ;)
 
lilleman somnade igen så jag ska fika nu. Han sov från 23.30 till 5.45 trodde knappt de var sant :) o då klev Mats upp o for ut o jobbade så vi är själv idag här hemma. 
Får hoppas paketet med grejer till Leo kommer idag så kan vi gå o hämta de :)
 
 
i morgon är on är de även vägning för mig igen :) prövade mina gamla jeans o byxor igår. Hälften kunde jag ha o hälften måste ha krympt i tvätten ;) haha 

Söndag 29 juni

Mitt liv Permalink0
Idag blir de shopping i Luleå :) vi hann inte igår då vi skulle på The bull o äta. Det var då bra mat o lilleman skötte sig :) nä vi kom hem där vid halv sex tyckte Mats vi skulle ta en promenad så vi gick o hälsade på Amanda o Oskar :) de kändes i kroppen att man hade gått o stått mycke :) 

Efter stan idag blir de utefix :) rensa ogräs o sånt roligt ;)
Till top