Fick ett till slag i ansiktet, måste resa mig en gång till.

Vart ska man börja? Vilken helg de här har varit. har knappt sovit nå under veckan o i helgen blev de nästan igen sömn alls. Man blir så orolig o rädd när de händer en nära något hemskt.

Jag har inte alls varit i form idag och de kan ju även ha med vissa människor på jobbet att göra men jag har bara velat hem. men vad skulle jag gjort hemma? jag vill sova för jag är trött men jag vill samtidigt springa. Jag är helt enkelt upp i varv. men ska ta o dricka ett glas oboy o lägga mig i sängen.


och för att göra dagen ännu sämre så skulle jag duscha när jag kom hem med skit rörmockaren har inte alls varit här och vad fan har mattläggarna gjort? de ser riktigt skit ut de dem gjort idag. 
de blir många samtal i morgon för att fixa till allt som gormar just nu.

nästa vecka har jag bestämt mig för att allt ska vara bra. och jag ska undvika vissa människor som faktiskt är enerig krävande. Och vi tjejer ska ha vinkväll nästa helg och sitta o surra. så de blir nog en bra vecka nästa vecka. den här får vara lite skit o så. men på lördag är allt på topp :D

Vi måste hålla ihop i med och motgångar.

Jag och Mats har just ätit middag. Efter en riktigt jobbig dag så ska jag försöka slappna av och andas ut. Vi ska slå på en film och försöka tänka på trevliga saker.

Det jag tänker på är att vi måste vara så rädd om varandra. Livet är verkligen inget som vi ska ta förgivet. Livet kan verkligen ta slut så fort, men de var tur att du hade änglavakt och jag tror att mamma kanske var din räddande ängel. Jag hoppas de.
Jag måste tillägga att jag älskar verkligen min familj så himla mycke. knäppa,tokiga,gormiga,ung som gamla.

lite bättre

lite bättre humör är jag på nu.

har varit en skit tråkigt dag men fick träffa emma en sväng innan hon gick hem. sen så har jag inte jobbat så specillt mycke. en praktikant tjej skulle lära sig kassan så jag har stått bakom henne o sagt. 4593,5488,3029,4629,4011,1361 medmera. rätt lugnt men fredagr är som tråkiga att jobba ändå.

i morgon börjar jag halv 9 men måste åka redan halv 8. de suger rätt mycke måste jag säga.

och kan vi duscha? neee men på måndag kanske vi kan de.

.

Jag är hemma nu. egentligen skiter jag i vart jag är för jag är på sånt jävla skit humör. Jag ska dricka ett glas oboy omde nu finns nå mjölk. sen ska jag sova. hoppas på bättre humör i morgon.......