Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Fira födelsedag på jobbet

Mitt liv Permalink0
Så är min dag snart slut. Har jobbat 11-20.30 och sen for vi till gymmet. Och nu sitter jag äntligen ner och ser fråga Olle :)
Sen blir de duschen o en film. lite mys måste vi ju hinna med. skit samma om de blir en till trött dag. men jag har funkat rätt bra ändå på mina 3 timmars sömn.
 
Har fått så mycke mail av företag idag, grattis på din födelsedag Magdalena, handla för blabla och få blabla. haha jag är inte så dum ;) men tur att vissa kommer ihåg min födelsedag.

Grattis till mig själv

Mitt liv Permalink1
Fleeceunderställ | HEATER TOPP
Fleeceunderställ | HEATER BYXA
 
 
Önskade mig de här understället av Mats. Och nu på morgonen fick jag en present och visst var de understället från eivy jag fick :) Tog på mig de på en gång och shit så skönt de är. Kommer vara klockrent till nästa helg :D
 
har fikat varmasmörgåsar till frukost och ett glas oboy :D
kanske jag gåller mig vaken ett tag nu :) För inte somnade jag föräns efter 4 inatt igen.
 

sista dagen

Mitt liv Permalink1
Sista kvällen som 23 åring. oj vilken skillnad de kommer vara i morgon ;)

Vi har nästan just ätit middag, Vi har varit och hälsat på i harads och fått träffa en otroligt söt liten kille. Ville bara ta med han hem. Olle tyckte också de var roligt. Han ville inte släppa bebisen ur sikte :)
Sitter och ser efterlyst nu och sen blir de en film.
Kanske jag kan somna lite tidigare än vad jag gjort dem två senaste nätterna. Det är inte alls roligt att vara vaken till klockan 4 på natten.
Till top