Torsdag 30 juniLillebror vilar sin sista lugna vila här innan storebror går på sommarlov 😂
Jag vilar också o ser på tv. För snart är de full fart då vi hämtat Leo 😃

På lördag ska vi o köpa en gungställning åt Leo 😃 vi kommer ha en lycklig kille då 😃

Onsdag 29 juni

Idag tog jag tag i magen igen o for till läkaren. Samma prover ska tas o sen ska jag vänta medans läkarna kliar sig i huvudet. Krävde en remiss till sunderbyn så de skulle läkaren ordna. 

När jag o Teo hämtat Leo från dagis så var vi ute o lekte och sen gick vi in o tog oss lite pepsi. Leo tyckte de var busigt o sa flera gånger pappa nejnej vatten. Haha han skvallrade för Mats på en gång han kom in o sa att han druckit pepsi o inte vatten. Haha i morgon får Leo sommarlov. När jag sa de till Leo o ikväll så sa han jaaaa godis. Haha nå ver han hur ett sommarlov ska vara😃

Båda ungarna sover. Kors i taket. Mats for o körde fyrhjuling o jag ska beställa all mat. 

Måndag 27 juni

En lång o tråkig dag har vi haft. Leo ville mysa o se tv på morgonen men lillebror bara grinade så Leo hörde ingenting och blev arg. När lillebror hade lugnat sig var Leo på dåligt humör o inget passade så vi gick ut o skulle leka men lillebror ville inte vara i vagnen o inte bärselen o så började de regna så vi gick in i tog ett bad efter badet var nästan alla nöjd. 

Vissa dagar får en att känna att man lever. Haha hade ungarna haft en on/off knapp hade jag satt båda på off o lagt mig i sängen. Leo har mer en on/power on knapp 😂

Sista veckan Leo går på dagis o sen har han sommarlov till augusti eller september. Mats ska jobba två veckor till o sen ta semester.

På torsdag ska jag iväg på kvällsöppet och få njuta av att tänka utan nån som stör och på fredag ska Mats på båten med hans kompisar. 

Nä nu ska vi fika o sen ska jag lägga mig. I morgon ska jag kolla igen ungarnas kläder o vad den behöver mer av. Typ allt skulle jag gissa.