Tisdag 30 december

Mats är o kör skoter o jag o Leo städar o tvättar. Just ju så sover Leo så då vilar jag också. 
Jag o Leo ska göra nå röror till i morgon.
simon Victoria o meja kommer i morgon o firar nyår med oss. Så de blir massa god mat o surr 😃
 
vet inte om Leo tränat på att ta en dans med meja då han har börjat digga när de spelas musik o man säger ska vi dansa. Tänk att han snart är sju månader lillbusen ❤️

Söndag 28 december

Idag har vi städat o fixat här hemma. Vi alla var helt slut. I morgon blir de Luleå o shopping. Skulle behöva nya täckisar o jacka o nå bra vinter skor att gå promenader i. 
 
Var med o tävlade om en plats på ett mammaevent här i Boden. Och jag fick en plats 😃 såna event är lite mer populär i större städer men så roligt att dem ordnar nå här i Boden också 😃 hoppas bara att Mats inte ska iväg den lördagen så jag kan fara. När de väl är nå som jag vill göra. En dag borde skotern kunna få vila.
 
vi har just sett en sjukt dålig film. Men den filmen man slagit på måste man se sa Mats. Men den sög rätt rejält. Vi ska se filmen som går på ettan snart där min brorson är med 😃 sen blir de sängen så vi orkar shoppa loss 😃

Lördag 27 december

Klockan sju hade Mats ställt klockan men när den ringde o jag sa att du kan fara o göra rondningen imorgon var han inte sen att stänga av alarmet och vi sov vidare till nästan halv elva. Det tar på krafterna att fira jul för oss alla. Jag o Mats har mest legat i soffan eller på golvet o lekt med Leo. Riktigt seg har vi varit. Mats fick ut för att skruva i skotern o jag har lagt Leo o ligger nu i soffan igen.
 
ska ta en dusch o sen ska vi se en film. Mats ska fara o göra bort jobbet i morgon o sen ska vi städa. Vi tar shopping på måndag istället. 

Leos första jul

Äntligen en kväll hemma i soffan. i tisdags for vi upp till stugan. Vi spelade Bingolotto och åt revbenspjäll o bara myste. 
På julafton så startade vi dagen uppe i stugan med tomtegröt o mys. Och sen for vi ner till Leos farmor o farfar och åt jullunch 😃 efter lunch o paketöppning for vi till Mats mormor och fikade o sen vidare mot bredåker. Där åt vi julmat en gång till och öppnade mer paket. Vi har alla fått super fina julklappar och vi är mycket nöjd över en mysig jul. 
 
Igår for vi till bredåker o lämnade Leo och sen for jag o Mats vidare till Vuollerim för juldansen. Måste ha druckit kallsprit då jag som vanligt tappat rösten. Jag o Mats hade en skit rolig kväll men nå var de väldigt konstigt att vara utan lillbusen. Men had hade superbra i bredåker o har fått all uppmärksamhet han velat ha. När vi kom idag för att hämta han sov han så gott i dannes famn. 
vi for på Max o hämtade med oss mat o for sen hem o lekte med alla julklappar som Leo fått 😃 vi byggde ihop hans bilmatta och har åkt hans polaris. Babblarna o mobiltelefonen han fick var också två favvoriter.
 
han somnade på en sekund ikväll så jag o Mats har bara myst i soffan.
 
i morgon hade vi tänkt fara till luleå. Leo fick massa julklappspengar o vi funderar på att köpa han ett bollhav. 
 
Nu ska vi se tv ett tag o sen blir de att stupa i sängen. Blev ju inte så mycke sömn inatt heller. Men jag får ta o utnyttja min julklapp jag fick av Mats o fara på hotell o spa och shopping 😃 han vet vad jag vill ha o behöver ❤️
 
tack återigen för allt och för en trevlig jul. Nu laddar vi om för nyår och trevligt umgänge 😃