Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Tisdag 30 december

Mitt liv Permalink0
Mats är o kör skoter o jag o Leo städar o tvättar. Just ju så sover Leo så då vilar jag också. 
Jag o Leo ska göra nå röror till i morgon.
simon Victoria o meja kommer i morgon o firar nyår med oss. Så de blir massa god mat o surr 😃
 
vet inte om Leo tränat på att ta en dans med meja då han har börjat digga när de spelas musik o man säger ska vi dansa. Tänk att han snart är sju månader lillbusen ❤️

Söndag 28 december

Mitt liv Permalink0
Idag har vi städat o fixat här hemma. Vi alla var helt slut. I morgon blir de Luleå o shopping. Skulle behöva nya täckisar o jacka o nå bra vinter skor att gå promenader i. 
 
Var med o tävlade om en plats på ett mammaevent här i Boden. Och jag fick en plats 😃 såna event är lite mer populär i större städer men så roligt att dem ordnar nå här i Boden också 😃 hoppas bara att Mats inte ska iväg den lördagen så jag kan fara. När de väl är nå som jag vill göra. En dag borde skotern kunna få vila.
 
vi har just sett en sjukt dålig film. Men den filmen man slagit på måste man se sa Mats. Men den sög rätt rejält. Vi ska se filmen som går på ettan snart där min brorson är med 😃 sen blir de sängen så vi orkar shoppa loss 😃

Lördag 27 december

Mitt liv Permalink0
Klockan sju hade Mats ställt klockan men när den ringde o jag sa att du kan fara o göra rondningen imorgon var han inte sen att stänga av alarmet och vi sov vidare till nästan halv elva. Det tar på krafterna att fira jul för oss alla. Jag o Mats har mest legat i soffan eller på golvet o lekt med Leo. Riktigt seg har vi varit. Mats fick ut för att skruva i skotern o jag har lagt Leo o ligger nu i soffan igen.
 
ska ta en dusch o sen ska vi se en film. Mats ska fara o göra bort jobbet i morgon o sen ska vi städa. Vi tar shopping på måndag istället. 
Till top