Tjejkväll 😃

Sjukt trött o sliten o skulle gärna lägga mig o sova. Men snart kommer Emma o hämtar upp mig o sen blir de tjejkväll. Ska bli så roligt o mysigt. 

Mats o Leo får mysa själv här hemma. Leo är trött som ett gnu o allt är skit. De tär på oss alla att vara uppe i stugan.

I morgon är de storstädnings dag. O stor rensning igen så vi får fara på tippen i veckan. 


Helvetes Gud

JESUS ÄR VID DIN SIDA fast du inte märker det, men han Älskar just Dej fast du kanske inte vet det, JESUS vet allt om Dej o om Du beder till JESUS så hör han dej o tyst lyssnar på ditt hjärtas bön o är tyst o lyssnar. Han kan bo i ditt hjärta, o han kan svara på dina böner, o göra ditt liv nytt o hjälpa o leda dig i ditt Liv om du ber honom om det, för Bibeln är Guds ord till oss o JESUS älskar just Dej o vill Dej bara väl !

De här smset fick jag idag av ett okänd nummer. Rätt människa o skicka nå sån jävla skit till. Kanske dem skulle satsa på dem som är mer i svenska kyrkan till o börja med. Eller så behöver jag höra att jag var älskad idag. Eller för att jag har barn men inte är gift? 
Hoppas på att inte få något mer sånt sms de gör mig bara så sjukt förvannad när nån ska prata om nå jävla fantasi. 

Tralalla

Leo har sovit 45 min sen sex i morse. Tur vi har haft mycke o göra så han har varit glad 😄 nu väntar vi på Mats så vi får avnjuta pulled pork som jag o Leo fixat idag. 
På lördag får vi äntligen träffa Emma igen 😄 så roligt de ska bli med en tjejkväll 😄 och ensam tid. Sen blir de o mysa hela veckan med Leo när vi ska vara utan han från fredag till lördag nästa vecka. Ska bli så skönt o roligt men kommer sakna han när vi kör ut från syrrans gård. Men han har de kanon där o blir bortskämd av att alla vill busa o mysa med han. 

Torsdag 26 februari

Morgon gjorde vi redan före klockan sex. Skjut mig. Hade man nu sovit hela natten hade de väl varit mer okej men de tjorvas hela nätterna. O mer tjorv blir de efter varje gång vi är till stugan. 

Vi ska göra pulled pork idag jag o Leo. O snart ska vi ta oss en tupplur tänkte jag. Men de är ju Leo som bestämmer de.