Fredag 31 oktober

Hade en trevlig kväll igår med Mia o Marie 😃 vi åt sjukt god mat o gick en sväng på stan 😃

Nu sitter jag på vårdcentralen o ska ta cellprov. Mats o Leo sitter i bilen o väntar eller Leo sover o Mats skulle googla nå gott recept till i morgon 😃 det blir storhandling efter de här o sen hem o sätta in fönstrena i nya hallen 😃

De måste vända snart

Ringde barnmottagningen på Sunderby i morse för att fråga om remissen men de hade inte alls kommit in någon. Berättade hur allt låg till så vi fick en tid 20 minuter senare. Jag o Mats sprang runt som yra höns för att klä på oss alla o vi var där två minuter senare än avtalat. Fick träffa en jätte trevlig kvinnlig läkare som först gjorde en vanlig läkarundersökning o klämde o kände överallt o sen kollade hon på utslagen. Hon tyckte BVC hade kunnat boka en läkarunderöskning innan dem drog slutsatsen mjölkallergi. Men de dem kom fram till är att Leo har fått både Mats o mina allergier o är därför känslig mot mycke. Och vi får ju båda utslag o sånt idag av hundar, gräs, pollen o om vi blir blöt eller de är torrt o kallt ute, så dem vill att vi smörjer han med massa olika krämer o att han ska äta den vanliga ersättningen o vi ska gå tillbaka till allt som vi hade innan. Gröt, puréer o nan ersättning. blir utslagen värre eller magen värre ska vi ringa på en gång annars så ringer hon nästa vecka. Så egentligen är vi tillbaka på ruta ett med att pröva o vänta. Om han nu inte skulle bli bättre så ska dem ta tester o kolla vad de är som gör att han får utslag. 
Jag hoppas bara de här ger sig. Först o främst för Leo för de måste vara sjukt jobbigt för han med både magen o alla utslag o sen är de sjukt jobbigt för oss också. Man vill inte se sitt lilla barn må dåligt o klia sig o bli helt olycklig när man lägger han på skötbädden.
 
leo blev helt slut av läkarbesöket o sover nu. Efter middagen tänkte vi ta oss en mysig promenad o sen mysa ner oss i soffan o se tv. Hade Leo varit äldre hade jag belönat han med godis också för att han är så duktigt o tålmodig när alla far o sliter o kollar på han på sjukhuset. Men han får en majskrok istället 😜
 
 

Väntar

Ringt vårdcentralen igen men hon skulle prata med en läkare o sen ringa upp. Får hoppas dem gör de så vi kan få hjälp idag. Det blir inge bättre o mer utslag har han fått. Får hoppas man kan få en tid helst idag, helst nu för Mats måste till Kiruna i morgon.