Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

måndag 25/2

Mitt liv Permalink0
Oj så skönt de är med lediga dagar. jag skulle behöva vara ledig mycke längre men man får tacka för de lilla man får. Vi har hunnit vara till djursjukhuset med Olle och har vi tur så blir de ingen operation eller skrapning av ögat för de har äntligen börjat läka. Så vi fortsätter vårt droppande i ögat till tisdag nästa vecka då vi ska dit igen.
Tackar för att man har en försäkring på han. kostar ju över 500kr varje gång man är dit.
 
Mats jobbar och jag har vikt tvätt och satt igång ännu mer tvätt och städat köket. Hade gärna gått en promenad ute med Olle men har får inte vara ute när de är ljust så ikväll när de blivit mörkt så ska vi ta oss en promenad för han börjar vara lite understimulerad nu. Hans namn drive me crazy stämmer verkligen just nu. han är en underbar hund men dem senaste dagarna har han varit riktig jobbig. biter, skäller hoppar och drar i allting. så han behöver aktiveras mer än bara lek här inne. Sen blir jag lite smått galen på allt hår han släpper får hoppas att oljan jag köpt ska hjälpa lite. svarta eller mörka kläder är ju bara glömma om man inte vill få en ångestatack. hahaha så dammsugaren går rätt varm just nu. 
 
 

Skafferiet

Hemma hos mig/Inredning/renovering Permalink1

Varför slänger vi bara in allt i skafferiet? Blev så irriterad att de alltid föll ut grejer så nu är de fixat :))

Nu blir de att sova

fredag 22/2

Mitt liv Permalink0
äntligen har jag helg :) så jävla skönt att få sova ut i morgon :) 
Olle fick vara hemma idag och sen var syrran med familj snäll och hämtade han så Mats slapp köra hem för att vara med han några timmar tills jag slutade. TUSEN TACK! Har en trött liten hund här hemma nu men han leker ännu med sitt grisöra så snart lär han nog tycka att vi ska gå o sova :)
 
i morgon hade jag tänkt hinna göra lite saker här hemma. måste dammsuga igeeeeen. sen blir de spa för Olle också ;) inte för att han njuter. haha
 
 
nä nu blir de att lägga sig. är slut efter en dag på ica.
Till top