Go natt

Fick en bok av syrran om bebisens utveckling o till veckan blir Leo 12 veckor så satt o läste den idag. Mycke stämmer in o de är roligt att läsa om utvecklingen men de är inte roligt när dem kommer in i den o vill att man ska roa dem o dem inte blir road av något. Haha förutom idag när vi tog lös alla äpplena från trädet, de var tydligen skit roligt för han skrattade högt varje gång ett äpple for i backen. Haha bra humor ;)

I veckan borde min beställning på lite mer böcker komma o även min kamin :)

Ska ta o lägga mig nu så Leo har en pigg o glad mamma som orkar roa han ;)

Härlig söndag

Vilket härligt väder de är idag :) Mats har varit ute på morgonen o snickrat och efter lunch så skulle han ut med utvn så jag o Leo tog oss en lång promenad på en timme o sen har vi varit ute i försökt få ner alla äpplena så vi kan kasta dem som varje år. Jag o Leo kom just in så nu väntar vi på Mats så vi kan äta snart. 
Sen blir de bara att ligga i soffan o mysa o se big brother starten :))

Fylld av energi

Ok vilken dag. Först nu sitter vi i soffan :) jag o Mats med varsin dator o Leo däckad brevid mig. 
Vi har hunnit med mässan o skördemarknaden och avslutade med en god middag på panelen med väldig trevligt sällskap hela dagen :) Leo o meja har surrat med varandra men Leo är inte riktigt lika med som meja är som nästan är två månader äldre. Sötungar <3 

Nu blir de godis o en komedi film sen sängen o jag får så klart sovmorgon i morgon igen :) idag fick jag också de o klev upp kvart över sju :)

Fredag 29 augusti

God morgon :) känner mig riktigt utvilad idag :) funderar om man skulle ha farit in till stan o gått på marknaden :) 

Leo ligger i sitt gym o skriker åt grejerna. Haha han skriker o pratar så himla högt. Jag har plockat här hemma o satt igång en tvätt med hans nya kläder. Är riktigt roligt att handla kläder till han. Har inte köpt mig själv nå kläder på evigheter. 

Snart blir de lunch så får vi se vad dagen har att erbjuda förutom matning blöjbyten o nån tupplur :)