Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

890131

Mitt liv Permalink0Så var man 25 då. Shiiiit. När hände de? Ibland känner jag mig ännu som typ 10 år. Blir att fira min födelsedag hemma i sängen då jag inte alls mår bra. Får hoppas jag orkar jobba resterande dagar eller om jag blir hemma.

04.10 kom jag ut så än är jag ju egentligen 24 ;)

Skoterbakelse

Mitt liv Permalink2


Mats fyller år på lördag så jag hade tänkt ge han en rolig bakelse. Det skulle vara en skoter eller åtminstone lika en skoter men dem på trend bageri vet nog inte hur en skoter ser ut. Eller så är de så en skoter ser ut efter en helg med grabbarna ;) hahaha jag som har varit så spänd av förväntningar. 

Onsdag 29 januari

Mitt liv, ♡Pjuklarven♡ Baby, Barn, Bebis, Bebisen, Bäbis, Förkyld, Gravid, Hosta, Pjuklarven Permalink0
Ledig idag :) de behöver min hosta också. När man inte har nå muskler längre i magen så är de jobbigt att hosta. Sen så sparkar bebis så mycke när jag hostar så jag blir kissnödig o illamående. Hahah bra kombo ;)
it. de är verkligen inte roligt att få hostattack i kassan. Fyfan för de.
 
ska följa Mia en sväng till Luleå och hoppas att jag inte gör de värre. Har lovat Mats att vara hemma o inte plåga kroppen. Men när katten är borta dansar råttorna på bordet;)
 
hämtade ut ett paket igår jag beställt från glasverandan :) hoppas paketet med kläder till bebisen kommer också. Kände att nu när vi går in i vecka 23 vågar man väl köpa lite kläder. Allt kan hända men chansen borde vara mindre o man måste ju kunna glädjas o inte bara tänka på vad som kan hända. Bara 125 dagar kvar :) vi har gjort 155 dagar redan. Och jag tycker att än så länge har de gått snabbt men de är väl på slutet de går segare. Tänker nog sluta jobba kring påsk. Då är de 7 veckor kvar tills bebis är beräknad. när man jobbar inom handel så räknas de inte som tugnt jobb så man får aldrig gravidpenning så jag får ta semester istället.
 
ska ta o duscha nu o göra mig klar:)
 
 
Till top