Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Föräldrakurs

♡Pjuklarven♡ Permalink1
Ingen sovmorgon här inte :) men vad gör de när man ändå är ledig. Synd bara att vädret inte är lika fint som de varit. 

Klockan 17 ska vi på föräldrakurs. Vi lär ju bli skit grym på att vara föräldrar när man till o med går kurs för de :) 
synd bara att Mats kommer missa nästa veckas kurs då han är i Uppsala då. Jag få ta gopro kameran o filma nästa vecka ;)
Kan ju vara trevligt att träffa lite folk och kanske nytt folk. Även fast alla alltid känner igen mig. Man är nästan som en kändis när man jobbar på Ica. 

Ska ta o fixa här hemma o sen ta en dusch.

Vecka 27 o bara 97 dagar kvar :)

♡Pjuklarven♡ baby, barn, bebis, gravid, vecka27 Permalink0
Vecka 27 nu :) tiden verkligen springer iväg. Och skönt är ju de :) var hos barnmorskan i måndags o mitt järnvärde hade gått ner. Togs lite mer prover som jag skulle få veta svar på i idag tror jag. Denna gång lyckades dem få blod på en gång :) magmåttet låg lite under än " normala" men inte så att de var nå konstigt. Kändes som en käftsmäll på alla som klagar o påpekar min mage. 
Lill*n gömde sig när hon skulle lyssna på hjärtat o sparkade även o var livlig men till slut så :) de låg på 146 denna gång :) 

Ska försöka sova snart så man är utvilad imorgon då jag är ledig :) bara de att den inne i magen oftast drar i gång sin fest just vid läggdags. Ser rätt roligt ut när hela magen far o blir sne o konstig :)

Vårdag i februari :)

Mitt liv Permalink0


Är det redan vår? Tog vårjackan idag o när hände de sist? Jag menar fjällräven brukar få hänga med till minst slutet av mars. Jag gillar att snön smälter :)

Till top