Onsdag 30/11

Har varit på stan med tjejerna :) Länge sen vi var allihopa o bara surrade o shoppade :) Alla shoppade till personalfesten. Haha Helt sjukt vad pengar vi alla lägger ner för en kväll med alla på ica. Kanske för att man alltid ser alla i ica kläderna. Tack för idag tjejer :D

Har fixat knäck ikväll. men lussebullarna får bli i morgon. Skulle även ta fram fläsklägg till middagen i morgon men eftersom Mats inte tyckte vi skulle märka de vi packade så fattar jag inte vad nå är. skit dålig på att se vad de är för kött/fläsk. Hoppas att jag tog rätt :)


På fredag har jag tagit ledigt från jobbet. Jag o Mats ska ha en dag tillsammans :) Vi ska till luleå. försöka köpa alla julklappar och jag ska ha mig en skrivare har jag tänkt. sen ska vi hälsa på hos camilla o danne. länge sen vi kunnat fara dit o hälsa på :)
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo i gruppen Hårvård / Hårtyp / Blekt hos Lyko Hair AB (10-233) Kör alltid med Matrix silverschampo men dem hade slut så nu ska jag testa den här.

2 år av saknad efter mamma♥

Jag kan inte förstå att de har gått två år. Två år sen jag träffade mamma. Saknaden o sorgen sägs bli lättare med tiden men jag tycker ibland att de blir svårare o svårare att förstå att man aldrig mer kommer få träffa mamma. Så mycke jag skulle vilja att mamma fick vara med och se. Ibland känns de som att de hände igår och ibland som för flera hundra år sen. Det är som en film som spelas upp i huvudet flera gånger i veckan. hennes sista andetag. Så tunga men sammtidigt så befriande för henne. Men för oss som blev kvar var de början på ett helvete. Ett helvete på många sätt.
Jag hoppas mamma ser dem fina stunderna vi har men att hon blundar för allt annat hemskt som händer.
Jag vet att mamma hade gjort allt i sin makt för att fått leva men cancern tog över och tog henne med sig.
Jag saknar att få höra hennes röst och få höra hennes tjat om allt. Men jag skulle vilja höra de tusen gånger om just nu. Jag hoppas att vi en dag träffas igen och att jag får krama om dig igen♥
Jag älskar dig mamma♥

Fredag 25/11

Jag har just duschat och måste börja föna håret o fixa mig nu innan bussen går.

tänkte försöka få till min sömn nu. kunde somna just efter tre inatt men tvingade mig upp klockan sju. är redan trött och tröttare lär jag bli. de är löning idag och folk lär vara gaaaalna. bästa att ladda upp med choklad idag i kassan så humöret är på topp :)


Får se när Mats kommer hem ikväll/natt. hoppas de inte bli allt för sent så vi hinner ses lite.


nu måste jag sätta fart. Ha en trevlig dag :)