Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Onsdag 30/11

Shopping Permalink2
Har varit på stan med tjejerna :) Länge sen vi var allihopa o bara surrade o shoppade :) Alla shoppade till personalfesten. Haha Helt sjukt vad pengar vi alla lägger ner för en kväll med alla på ica. Kanske för att man alltid ser alla i ica kläderna. Tack för idag tjejer :D

Har fixat knäck ikväll. men lussebullarna får bli i morgon. Skulle även ta fram fläsklägg till middagen i morgon men eftersom Mats inte tyckte vi skulle märka de vi packade så fattar jag inte vad nå är. skit dålig på att se vad de är för kött/fläsk. Hoppas att jag tog rätt :)


På fredag har jag tagit ledigt från jobbet. Jag o Mats ska ha en dag tillsammans :) Vi ska till luleå. försöka köpa alla julklappar och jag ska ha mig en skrivare har jag tänkt. sen ska vi hälsa på hos camilla o danne. länge sen vi kunnat fara dit o hälsa på :)
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo i gruppen Hårvård / Hårtyp / Blekt hos Lyko Hair AB (10-233) Kör alltid med Matrix silverschampo men dem hade slut så nu ska jag testa den här.

Knäck på g ;) julbaket är igång o jag börj...

Mitt liv Permalink2

mms_img37695 (MMS)

Knäck på g ;) julbaket är igång o jag börjar med knäck. Får sen om lussebullarna får vänta tills i morgon då mats är hemma. Hoppas knäcken blir bra nu.

Köpte dem här på ica igår. Tyckte dem var ...

Mitt liv Permalink0

mms_img37694 (MMS)

Köpte dem här på ica igår. Tyckte dem var så gulliga :) ska snart iväg på stan med tjejerna o äta lunch o shoppa lite :)

Till top