Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Jun. 26, 2013

Mitt liv Permalink1

Tisdagar är värsta dagen på jobbet. Man är helt slut i kroppen och när man blir kallad massa saker så får man ju knappast mer energi.
Tog en kbällspromenad med Olle o båda höll på att tuppa av. Så sjukt varmt o massa mygg. Man ska absolut inte klaga men på kvällarna/nätterna får de gärna vara kallt. Vi har 32 grader här inne nu. Satte igång fläkten åt Olle så han får lite kyla.

Har blivit mycke jobb nu på senaste och de känns i hela mig. Är ledig i morgon och då måste jag hinna göra massa saker på dagen för sen är jag barnvakt. Är ledig på måndag o då är de också saker som ska göras. Helgen efter kk ska jag stänga in mig själv och bara vara. Konstigt att man har konstant ont i magen av allt stress. Nästa helg kommer inte göra saken bättre men roligt kommer vi ha :))

Igår gjorde Mats klart på gården med nät så Olle kan springa fritt :)) lycklig kille :)

Nä bäst att försöka varva ner så man orkar med morgondagen.

Bjuder på en bild som Danne tog på Olle i vintras ;)

Måndag

Mitt liv Permalink0
Midsommar veckan har startat. Jag är ledig idag o onsdag :) sen nästa onsdag är jag också ledig. Blir mycke jobb nu innan kk veckan. Och vi har bokat så vi ska bo på hotellet i vuollerim. Konstigt att bo på hotell i en by. Haha
 
mats jobbar o jag o Olle ligger o halvsover. Tänkte ta en promenad nu innan middag men jag blev så slö. 
 
Hoppas på fint väder under helgen. Inte för att de blir att göra nå speciellt när jag jobbar. 6:e midsommar i rad på Ica. Men nästa år borde jag väl vara ledig? 
 
ha en bra dag :)
Så liten Olle var här. 
 

Jun. 13, 2013

Mitt liv Permalink0

Klockan 21.00 i morgon får jag helg. Det ska bli så jävla skönt.
Mats ska säkert skruva i BMWn inför onsdagen men de skiter jag i för jag är ledig :))))

Vi var ut till heden ikväll så Olle fick springa lös lite. Körde lite sök med godis. Han är så himla duktig :) han var rätt slut efter de. Man måste ju fara på såna ställen för på cykelvägen här i sävast åker jag bara i bråk när jag går. Vart får man gå med sin hund då? Man får inte vara i skogen o inte på cykelvägen. Mats skämdes nog sist för mig men skriker folk skriker jag. Haha

Vi har just sett en svinbra film, The call. Jag blev så inne i filmen att jag fick ont i magen.

Nä nu blir de sängen så man orkar upp i morgon o jobba. Nästa vecka måste man vara på topp när alla ska bunkra upp ;)

Till top