Måndag 31 mars

Ännu har jag koll på dagarna. Kanske för att Mats jobbar. Idag känns de verkligen som måndag. grå o tråkig. Tur för mig att jag bara ligger i soffan o vilar. 
 
När jag fyllde år så fick jag en shopping helg i Umeå av Mats o till helgen ska vi åka.Vi åker på lördag morgon. Hoppas bara jag orkar sitta hela vägen då jag tycker de är nog jobbigt att åka upp till stugan. Men skönt att komma bort o mysa på hotell. Bäst att passa på innan den lilla kommer. 
 
I helgen var vi upp till stugan igen. Det är så skönt att komma dit för de är så tyst och jag älskar att det alltid är stjärnklart där. Man ser aldrig så många stjärnor här i boden. 
På lördag åkte vi ner till byn för att höra bomans familj spela. Och vi fick oss en sängplats hos Anne :) Men att ha ont i ryggen o sitta o vara social med massa fulla är inte speciellt givande. haha
Men hur som helst så är de alltid roligt att komma till byn. Det är som en annan sak de också än här i boden. Men de är väl för att man inte bor kvar man uppskattar att komma dit. 
 
 
 
ska ta o fortsätta med min största uppgift här hemma. VILA

Torsdag 27 mars

Redo för födelsedagsfika hos Marie :) skönt att ta sig ut o träffa lite människor. Man träffar inte så många när man ligger hemma i soffan hela dagarna som en strandad val. 
Ryggen vill inte ge med sig. Värker hur man än sitter, ligger eller står. 

Hoppas ni får en bra dag

Vecka 30+1


Onsdag 19 mars

Dagen började med massa samtal. Var till läkaren med ryggen. Och han konstaterade att jag hade inflammation i axlarna och var riktigt svullen i svanken också. Så de blev en sjukskrivning. Han var riktigt förstående för att vara en manlig läkare. Så nu är jag sjukskriven till vecka 16 då jag tänkt ta ut semestern i väntan på den lilla.
Nu blir de att vila rygg o axlar så man är någorlunda bra tills den lilla ska ut.
Fick även veta svaren på proverna o hade förhöjda vita blodkroppar o järnvärdet var lika lågt som vanligt men hade inte blivit lägre som tur är. 

Nu ska vi mysa ner oss i soffan o se tv♡

Tisdag 18 mars

Snart får jag vara ledig. Ska bara sitta i kassan i nio timmar innan jag får en ledig dag. Igår på mina fem timmar i kassan så trodde jag ryggen skulle gå av. Sista 200 m hem var jag tvungen att stanna o vila. Bara fyra veckor kvar av jobbandet. Mats vill få iväg mig till läkaren i morgon så jag blir sjukskriven och får vila. 

Går in i vecka 30 i morgon. Bara 10 veckor kvar :) 

På torsdag kan man se vad man får tillbaka på skatteåterbäringen :) jag brukar alltid få tillbaka en rejäl slant o hoppas på de i år igen :) 

Ska ta o göra mig klar o gå till bussen. Brukar gå så jag har 20-25 min på mig innan bussen går. Orkar inte gå så fort då jag även får kramp i vaderna. 

Fredag 14 mars

Fredag idag, jobbar 12-20 idag. Längtar till onsdag då jag är ledig :) 
Har trott hela natten att taket ska lyfta från huset. Shit vad de blåser. Känns inte alls skoj att gå till bussen idag. Får hoppas att man orkar stå kvar på benen när vinden tar i. Glömmer aldrig för något år sen när de var storm o massa snö. Tog mig säkert en halv timma att gå från bussen. Haha o emma mötte jag efter vägen o hon trodde jag var nån galning så hon bytte sida. Hade dunjackan o den blåste som upp så försökte hålla i huvan o hade en hand framför ansiktet så jag skulle se nå. Haahha

Hämtade ut paketet från jollyroom igår :) så svårt när man inte vet om de blir en tjej eller kille. Men de jag köpt passar nog in på båda :) ett par från föräldrar gruppen fick sin lilla son i dag :) så spännande :)

Ska ta o göra mig klar för att he mig ut i stormen. Ha en trevlig fredag :)