Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Måndag 31 mars

Mitt liv Permalink0
Ännu har jag koll på dagarna. Kanske för att Mats jobbar. Idag känns de verkligen som måndag. grå o tråkig. Tur för mig att jag bara ligger i soffan o vilar. 
 
När jag fyllde år så fick jag en shopping helg i Umeå av Mats o till helgen ska vi åka.Vi åker på lördag morgon. Hoppas bara jag orkar sitta hela vägen då jag tycker de är nog jobbigt att åka upp till stugan. Men skönt att komma bort o mysa på hotell. Bäst att passa på innan den lilla kommer. 
 
I helgen var vi upp till stugan igen. Det är så skönt att komma dit för de är så tyst och jag älskar att det alltid är stjärnklart där. Man ser aldrig så många stjärnor här i boden. 
På lördag åkte vi ner till byn för att höra bomans familj spela. Och vi fick oss en sängplats hos Anne :) Men att ha ont i ryggen o sitta o vara social med massa fulla är inte speciellt givande. haha
Men hur som helst så är de alltid roligt att komma till byn. Det är som en annan sak de också än här i boden. Men de är väl för att man inte bor kvar man uppskattar att komma dit. 
 
 
 
ska ta o fortsätta med min största uppgift här hemma. VILA

Torsdag 27 mars

♡Pjuklarven♡ Permalink0
Redo för födelsedagsfika hos Marie :) skönt att ta sig ut o träffa lite människor. Man träffar inte så många när man ligger hemma i soffan hela dagarna som en strandad val. 
Ryggen vill inte ge med sig. Värker hur man än sitter, ligger eller står. 

Hoppas ni får en bra dag

Vecka 30+1


Onsdag 19 mars

Mitt liv, ♡Pjuklarven♡ Permalink1
Dagen började med massa samtal. Var till läkaren med ryggen. Och han konstaterade att jag hade inflammation i axlarna och var riktigt svullen i svanken också. Så de blev en sjukskrivning. Han var riktigt förstående för att vara en manlig läkare. Så nu är jag sjukskriven till vecka 16 då jag tänkt ta ut semestern i väntan på den lilla.
Nu blir de att vila rygg o axlar så man är någorlunda bra tills den lilla ska ut.
Fick även veta svaren på proverna o hade förhöjda vita blodkroppar o järnvärdet var lika lågt som vanligt men hade inte blivit lägre som tur är. 

Nu ska vi mysa ner oss i soffan o se tv♡
Till top