243 av 280Låt de inte vara en dag mer än 37 dagar. 
Tyvärr får bebis inte komna under hela april heller. Mats har två veckor då han är i Skellefteå och veckan han är hemma så är syrran med familj i fjällen. Så den får inte komma förens i maj. Haha

Onsdag 30 mars

Go morgon. 
Redan onsdag. Jag o Leo sitter o fikar. Leo ska på dagis o jag ska sova sen då jag inte sovit nå inatt. Mats ha snarkat o de ha varit varmt o magen ha varit ivägen. 

Halv nio kommer en o hämta byrån som jag sålt. Ska lägga ut den andra byrån också men den här inne var viktigast att få iväg. 

Vi skruvade ihop lite stommar igår igen. Vi har bara 15 stommar kvar med lådor o luckor. Haha

Tänkte beställa nya fönsterlampor igår från Ikea men jag tänkte att vi har ju redan fönsterlampor och efter middagen igår så rev Leo ner en så vi hade splitter överallt. Skulle nog ha beställt ändå. 
Jag blev så rädd att han skulle göra illa sig så jag skrek rakt ut o han stod helt förstelnad. Haha sen härmade han mig o visade Mats. 

tisdag 29 mars

Fick väcka Leo idag då han ännu sov när klockan ringde. men när jag sa att han skulle på dagis så ville han upp. alla barn satt o måla så Leo ville också mona som han säger.
 
jag har lagt beställning på nya tallrikar och massa nödvändiga saker till köket. På torsdag blir de att slänga nästan allt från köket så nya grejer behövs. Kommer bli en intensiv men rolig vecka nästa vecka. Veckan därpå hoppas jag vi är klar då Mats ska på kurs i Skellefteå. Tur att de inte är längre bort han skulle.
 
ska ta o vila nu så jag orkar med o gå o hämta lilleman sen.