Måndag 29 februari

Leo blev glad när jag sa att vi skulle på dagis o sprang ut i hallen o skulle på en gång ta på sig alla kläder. När vi kom dit så var han blyg i fem sekunder sen vinkade han o sa hejdå o sprang iväg. Nu hoppas vi att vi får vara frisk. Tre veckor på dagis innan han får påsklov sen blir de kanske bara dagis två veckor innan bebis kommer. 
 
Igår tvättade vi upp lite kläder från när Leo var nyfödd o Leo tyckte byxorna var små o sa mina med bestämd röst. Förklarade att bebis ska få låna dem. Då kom ett stort nej. Haha de blir nog bra de här.
 
synd att jag var snabb o sålde iväg gungan vi hade till Leo. Vi ska köpa en ny men dem går på 1500-2000 kr. Men den hjälpte en mycke i vardagen, när man lagade mat eller skulle duscha o framförallt så somnade Leo så gott i den. 
 
 
Idag får alla kvinnor fria. Kanske man skulle slå till o fria när vi äter köttfärssås o spagetti till middag 😂

Lördag 27 februari

Mats började riva lister idag. Leo gick efter med sin plasthammare o gjorde lika 😃 vi rensade några skåp också som vi ska börja ta ner i veckan. Köket beräknas komma påskveckan men vi kommer inte börja med de förens veckan efter påsk. Då kommer elgubben hit o drar om elen o vi får en ny elcentral o sen ska vi dra om vatten o avlopp också. Men vi ska börja riva taket o såna saker. Vi måste även börja laga matlådor o fylla frysen så vi har. Vi kommer vara utan el i två dagar men köket är vi ju utan längre. Får hoppas bebisen stannar kvar i magen tills köket är klart. 
Men har som en lite känsla att denna unge kommer ut lite tidigare.

Leo sover just nu o Mats dricker kaffe med Oscar. Sen ska vi på dollar o köpa flyttlådor. I morgon ska Mats o köra skoter så jag o Leo ska mysa på här hemma o på måndag blir de dagis för Leo igen.

Fredag 26 februari

En förkylning efter magsjuka är vad man vill ha 😔 och till råga på allt så när vi kom hem igår efter att vi hade handlat skulle jag slå av skon mot dörrknuten men slog istället in knät allt jag hade. Den smärtan är fan värre än all smärta. Leo blev nog lite rädd när jag skrek mindre barnvänliga ord o sprang o hämtade ett gosedjur till mig. Haha
Idag är knät blå/svart och svullet. Bäst jag bara ligger här i sängen så kanske inget mer händer.

Mats är snart hemma o vi måste fara o handla på Ica maxi då Leos ost är slut. Finns ingenstans i Boden men maxi är en rolig butik så de gör ingenting. 

Leo åt en hel stor kycklingfilé till lunch o massa ris. Vart stoppar ungen maten då han är så liten o smal.

😰

Magsjuke grejen är borta med vinden men jag vaknade inatt att jag trodde fan jag låg ute o sov. Jag frös o mådde allmänt skit. När Leo vaknade vid sju ville jag ärligt inte alls ha barn eller mig själv. Men de var bara o kliva upp. Slog igång lite tvätt o tänkte försöka städa som jag skrev men jag ville bara sova. Gav Leo lite chips o så satte vi oss i soffan o jag slumrade o han satt så snällt. Stekte fiskpinnar till lunch o Leo åt sju stycken o ville ha mer. 
La mig med Leo när han skulle vila o vaknade halv tre. Vi hade sovit i två o halv timma o jag kände mig ännu mer död. När vi skulle äta middag höll jag på o somna o när Leo kvällsfikade så somnade jag vid bordet. 

Har just själv kvällsfikat, tre piggelinglassar. Just nu håller jag på dö av värmeslag. Älskar alla sjukdomar man får. 

Ska se klart sverigesmästerkok o sen ska jag sova igen. Hoppas jag mår bättre i morgon.