Valborgsmässoafton

Lilleman är i säng. Han var riktigt övertrött o ville leka med motorcykeln han fått av sina kusiner. Vi har fått riktigt god mat hos Camilla o Danne ikväll 😃 sen gick vi o såg majbrasan o höll på att frysa ihjäl. 

Blir en tidig kväll. I morgon blir de en sväng på stan o hitta Leo nån mössa som sitter bra o sen ska vi se majtåget 😃 

Så skönt med helg när Mats är hemma med oss. Dagarna går mycke fortare. De är även tur att jag o Leo har Malin o Alvin o Josefin o Oscar att fördriva dagarna med. Tyvärr börjar dem jobba. Får ta o hänga med dras killar då istället. Haha

Leos lekland


Idag for vi på Leos lekland med Malin o Alvin 😃 ungarna verka gilla den stora ytan att krypa runt på o sen var ju rutschkanan rätt rolig också. Men man är rätt slut i kroppen efter allt. 
Trodde Leo skulle däcka på väg hem men icke de. Sen har han varit så övertrött så han har gått massor själv också. Haha 
Mats la han just efter halv sju o då skrattade han o pratade i nån minut o sen däckade han. 

Jag ska äta chokladpudding o se Hollywoodfruarna o sen ska jag gå o lägga mig. 
Får se vad morgondagen har att erbjuda. På torsdag är vi bortbjuden på middag. Tackar man ju inte nej till.
O fredags måste vi ju in till stan o kolla majtåget med motorcyklar 😃

Nya vagnen funkar kanon 😃 skönt med en smidigare vagn då man ska åka buss eller snabbt bara slänga in en vagn i bilen.


Måndag 27 april

Sovmorgon började vi dagen med 😃 tio i sju är sovmorgon nu för tiden. 

Sen har vi hunnit med promenad o stor o liten, liten o stor? Inne i stan. Vi har också hunnit laga skinkstek o hasselbackspotatis. 
Samtidigt kom Mats hem med den nya vagnen 😃 

Mats o Leo har jagat mig med vagnen o Leo verka gilla vagnen. Förutom att man måste spänna fast han o de gillar han inte. Både jag o Mats gillar vagnen o den verkar lättkörd men säkert helt värdelös på grus o sand men de är inte de den ska används för. Vi får ta o köpa oss en off road vagn också 😜

Mats tränar o Leo har jag lagt så nu blir de en lång o skön dusch. Framförallt en tyst stund för mig själv. 

Söndag 26 april

Så var helgen slut. Vi har hunnit med mycke i helgen o även massa mys. 
Vi har just suttit o kollat hur mycke vi handlar för o vad i månaden. Haha som Mats sa, du är jävligt duktig på att spendera trots att du inte drar in nå pengar. Haha tar väl de som en komplimang 😃
O på tal om de så kommer nog vagnen i morgon som jag beställt 😃 
Vi kommer få bygga ut bron ännu mer om de ska rymmas två vagnar.

Har även suttit o googlat mjölk o sockerfria tårtor ikväll. Leo ska få en egen tårta när han fyller år. Men mjölkfri grädde är visst svår då de smakar skit. Men de är ju för dem som är van riktig grädde o de är ju inte Leo. Ska göra en riktig gräddtårta också. 
När vi satt o kollade tårtor så började vi prata om vad Leo gillar för nå då man ska köpa han presenter. Haha vi kom fram till att han gillar att kasta saker, suga/slicka på saker o sen gillar han saker som låter riktigt jobbigt. Men även bilar då han kör runt med lastbilar o brummar men oftast kör han in dem i väggen så de smäller o sen kastar han iväg dem. 

Ska se lite tv o sen lägga mig. Vi var uppe alldeles för länge o Leo vaknade pigg o glad 5.30 o ville allt annat än att sova. Lite smått trött har vi varit hela dagen. Inte ens godis kan få oss pigg.

Skulle behöva in till stan eller om jag skulle ha farit till Luleå i veckan. Leo har knappt nå pyjamas i rätt storlek o sen behöver han stövlar. Spendera spendera 😜 tur jag ger tillbaka genom matlagning. I morgon blir de skinkstek o potatis o skysås på Mats beställning 😃