Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

hoppas lördag blir bättre än fredag.

Mitt liv Permalink1
Äntligen lördag. Den hade varit lite bättre om även Mats var hemma. Men jag ringde o väckte han som ett straff för att han inte var hemma. haha.
Snart kommer Alexandra och vi ska o shoppa i luleå. Mats brukar säga att jag har svårt att ha pengarna på kontot. och han brukar förklara att det inte gör nå om dem är där att ingen annan kommer att ta dem. Men jag ser de mer som att jag investera i massa bra grejer :D haha
Kanske de även blir krogen ikväll. Får se hur peppad vi är :)

Ny öppettider på kvantum är de också. istället för 9-21 så blir de 8-22. De var de största samtalsämnet på ica i går. Det var inte många som var nöjd över att schemat helt plötsligt var ändrat och att man fick finnas i att de nu är så här. Det kan nog bli bra men jag tänker bara att en lördagkväll mellan 21-22 kommer väl fan ingen o handlar. är man normal vill man väl för fan vara hemma med familjen. så de kommer nog vara väldigt långsamt att sitta där då. Och öppnar man kassorna så måste man vara där 7.30, kommer ju gå bra för mig som knappt tar mig upp till 10. haha


nä nu ska jag fixa till mig innan jag ska fara.

lång dag.

Mitt liv Permalink1
Världens längsta dag känns de här som. Jag tog en dusch för att bli pigg men jag blev fan bara tröttare. men man kan ju inte lägga sig vid sex på kvällen för att sova. måste hitta på nå att göra så jag är vaken ett tag till.

Hade de varit en vanlig torsdag så hade Mats varit hemma just nu och jag hade inte stigit upp före fan. Men så är inte läget. Men jag suger verkligen på att vara själv och tar mig inte för att göra nå annat än att ligga i soffan.

nä nu ska jag göra nå och sen kanske jag kan lägga mig vid åtta eller nio tiden i stället :)

Jag vill ha tyst på bussen

Mitt liv Permalink0

Nu är jag på jobbet o tröttare än tröttast är jag. Håller tummarna att dagen kommer att gå fort.
Bussresan hit var tyvärr mindre trevlig. Bussen var full av spanskaelever och nå spanska knäppjökar. Dem satt o sjöng o skrek. Dem 7 minutrarna de tar att åka buss kändes jävligt lååååååååååång.
Vi svenskar är verkligen mer tystlåtna och tar inte alls lika mycke plats. Och jag gillar de. Vem fan orkar sjunga o skrika på morgonen?
Bussresan hem hoppas jag blir väldigt tyst.

Snart är de bara att stämpla in o sätta sig i kassan men inte föräns 9.30 PRICK!

Till top