hoppas lördag blir bättre än fredag.

Äntligen lördag. Den hade varit lite bättre om även Mats var hemma. Men jag ringde o väckte han som ett straff för att han inte var hemma. haha.
Snart kommer Alexandra och vi ska o shoppa i luleå. Mats brukar säga att jag har svårt att ha pengarna på kontot. och han brukar förklara att det inte gör nå om dem är där att ingen annan kommer att ta dem. Men jag ser de mer som att jag investera i massa bra grejer :D haha
Kanske de även blir krogen ikväll. Får se hur peppad vi är :)

Ny öppettider på kvantum är de också. istället för 9-21 så blir de 8-22. De var de största samtalsämnet på ica i går. Det var inte många som var nöjd över att schemat helt plötsligt var ändrat och att man fick finnas i att de nu är så här. Det kan nog bli bra men jag tänker bara att en lördagkväll mellan 21-22 kommer väl fan ingen o handlar. är man normal vill man väl för fan vara hemma med familjen. så de kommer nog vara väldigt långsamt att sitta där då. Och öppnar man kassorna så måste man vara där 7.30, kommer ju gå bra för mig som knappt tar mig upp till 10. haha


nä nu ska jag fixa till mig innan jag ska fara.

lång dag.

Världens längsta dag känns de här som. Jag tog en dusch för att bli pigg men jag blev fan bara tröttare. men man kan ju inte lägga sig vid sex på kvällen för att sova. måste hitta på nå att göra så jag är vaken ett tag till.

Hade de varit en vanlig torsdag så hade Mats varit hemma just nu och jag hade inte stigit upp före fan. Men så är inte läget. Men jag suger verkligen på att vara själv och tar mig inte för att göra nå annat än att ligga i soffan.

nä nu ska jag göra nå och sen kanske jag kan lägga mig vid åtta eller nio tiden i stället :)

Jag vill ha tyst på bussen

Nu är jag på jobbet o tröttare än tröttast är jag. Håller tummarna att dagen kommer att gå fort.
Bussresan hit var tyvärr mindre trevlig. Bussen var full av spanskaelever och nå spanska knäppjökar. Dem satt o sjöng o skrek. Dem 7 minutrarna de tar att åka buss kändes jävligt lååååååååååång.
Vi svenskar är verkligen mer tystlåtna och tar inte alls lika mycke plats. Och jag gillar de. Vem fan orkar sjunga o skrika på morgonen?
Bussresan hem hoppas jag blir väldigt tyst.

Snart är de bara att stämpla in o sätta sig i kassan men inte föräns 9.30 PRICK!

Torsdag 22/3

God morgon.
Klev upp med Mats för 1½ timma sen. Då fick jag träffa han lite till :) Dem såg inte allt för peppad ut nu när de regnade och dem hört att skoterföret ska vara dåligt där borta. Men dem lär nog köra hela tiden ändå :)

Själv börjar jag 9.30 o slutar 14.00. Skit skönt med en kort dag och speciellt nu när jag klivit upp så tidigt.

Igår hade vi lite tjejmys här i sävast. Sushi och endel åt kina mat. Skit mysigt även fast jag for hem rätt tidigt för att hinna träffa Mats o fixa med grejer.


Om jag känner mig rätt pigg när jag kommer hem idag hade jag tänkt börja städa o fixa i lillrummet så vi kan tömma de snart då de ska göras om. vi har så många olika planer för alla rum så de känns kaos. Det är tur att vi ska ha samma golv överallt så man inte måste tänka på de. sen ska sovrummet fixas om lite mer också och de där jävla badrummet ska vi ta tag i under påsken. Inte mycke kvar men nog jobbigt o tyvärr tråkigt. men skönt när de är klart o fint kommer de ju bli :)


Har redan ätit frukost så nu har jag tid att bara ligga o se tv innan jag måste fixa mig o gå till bussen.

onsdag 21/3

Sovit riktigt dålift inatt så jag sov då längre idag.. skit också.

har duschat o ska ta o städa till lite här hemma nu. sen blir de sushi med tjejerna och sen fara hem för att hinna träffa Mats en stund och jag måste hinna handla så jag har lite grejer här hemma under helgen. så jävla jobbigt att gå med massa påsar.

Måste ta o hitta på nå att göra på lördag då jag är hemma o själv. en lördag kan man ju inte vara själv. men de fixar jag nog :)