Jag är helt död i skallen. Mats hade gjort...

Jag är helt död i skallen. Mats hade gjort älgskav o pommes tills jag kom hem. Ska försöka ta mig in i duschen o sen fort trycka i mig godis o sen sova. Jag HATAR 9-18 passen på ica. Mats har upptäckt avv vi betalat dubbelt i ett år till radiotjänst. Prata om att vi är hjärndöd. Vi kollar aldrig på räkningar utan betalar så fort vi får en. Jaja de ska mats få bråka om. Ringer jag får vi väl betala ännu mer. Nä nu duschen. Trevlig fredagkväll:)

Torsdag 29/9

Har sovit så sjukt bra. Inte haft ont i knät så jag har inte vaknat varje gång jag bytt sovställning.
Jobbar 13-21 idag. Skönt att de fixade sig med taxi o så :) En liten sten försvann när de fixade sig. Nu är de bara resten som ska fixas. Hade tänkt köra på knäskydd idag också o se om de känns bättre.

Måste ta o äta nå för min mage verkligen skriker.

Min underbara man kommer hem idag också :) Synd att jag jobbar hela helgen. Men jobbar bara kväll på söndag så vi har 2 kvällar ihop så vi får äta middag tillsammans :)

Ha en trevlig dag :)

The party´s in my head.

I don't care if the whole club is dead
'Cuz the party's in my head
The party's in my head

If you won't let me in
Dancing on the street instead
'Cuz the party's in my head
The party's in my head

I don't care about the VIP
'Cuz every single DJ is inside me
If you don't know where to go
Stay close to me instead
'Cuz the party's in my head
The party's in my head


Den här låten gick på radion idag o då sa jag till pappa att så känner jag när jag tagit tramadol och jag testade att ta en tramadol för att se om smärtan skulle bli lättare att hantera. Men de känns som att jag är på fest. Är lullig o Mats hörde på en gång när jag ringde att de inte stod helt rätt till ;) Prövade att gå med en krycka o jag kände bara ytterst lite av smärtan.


Får verkligen koncentrera mig när jag skriver. Är ju ganska vanligt att jag skriver massa fel för att jag skriver så snabbt så jag missar massa bokstäver.
Ska ta o göra mig en hårde frukostmacka med skinka, purjolök och ost och ett glas pepzi :)

Fick mail av Boden Taxi att dem bokat alla mina resor nu :) Måste tyvärr stå för alla resor tills försäkringskassan fått alla papper o skickat tillbaka till mig och massa gorm hit o dit. Så nästan 3000kr måste jag ligga ute med för att ta mig till jobbet men de känns så värt de.

Akutmottagningen.

Jag o pappa for som sagt på akuten idag för att hittat nån läkare som kan kolla mitt ben o knä.
Jag får alltid en känsla av att läkare inte tro på en när dem bara säger jaha, mmmhm. Första läkaren vred o vände på benet o knät och kunde konstatera att jag inte hade någon infektion eller inflammation. Bra de. Han tyckte jag skulle äta värktabletter o pröva gå. för att smärtan hindrar mig och om jag inte rör på mig så kommer inte musklerna tillbaka. Så han föreslog Tramadol. Det gör alla läkare, precis som om dem vill att man ska bli missbrukare. 
Men han ringde på ortoped läkaren Tommy som inte har ringt mig på 2 veckor. Och de var de första jag tog upp men han sa att han ringt men ville inte prata mer om de. Han kände också på benet o knät. Han sa att de kan vara så att menisken är lös eller ett korsband som är skadat. Han skulle skicka remiss så jag får magnetrönka knät o se om de är nå fel. Han ville inte börja o göra någon titthålsoperation om de inte är nå. Men om menisken är lös så ska dem plocka bort den helt.

Så jag börjar med läkare 1 som sa att jag ska pröva värktabletter o pröva gå. Funkar inte de så får vi se vad dem ser på knät sen. tänker inte hålla på att trcyka i mig starka tabletter någon längre tid.
Tommy skrev även på ett intyg så jag får taxi ett tag till. Skönt de. Men enligt han så är jag så ung så jag ska orka hoppa på kryckor till bussen. 

Hoppas bara att knät är lite bättre tills nästa fredag :)
Hur som helst så är de bättre att fara en gång för mycke så de inte blir nå skit sen. Men dem ville ändå inte lyssna på grejer som jag påpekade. Typ som när ortosen varit upp o ner o fel grader.