Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Jag är helt död i skallen. Mats hade gjort...

Mitt liv Permalink0

Jag är helt död i skallen. Mats hade gjort älgskav o pommes tills jag kom hem. Ska försöka ta mig in i duschen o sen fort trycka i mig godis o sen sova. Jag HATAR 9-18 passen på ica. Mats har upptäckt avv vi betalat dubbelt i ett år till radiotjänst. Prata om att vi är hjärndöd. Vi kollar aldrig på räkningar utan betalar så fort vi får en. Jaja de ska mats få bråka om. Ringer jag får vi väl betala ännu mer. Nä nu duschen. Trevlig fredagkväll:)

Torsdag 29/9

Mitt liv Permalink1
Har sovit så sjukt bra. Inte haft ont i knät så jag har inte vaknat varje gång jag bytt sovställning.
Jobbar 13-21 idag. Skönt att de fixade sig med taxi o så :) En liten sten försvann när de fixade sig. Nu är de bara resten som ska fixas. Hade tänkt köra på knäskydd idag också o se om de känns bättre.

Måste ta o äta nå för min mage verkligen skriker.

Min underbara man kommer hem idag också :) Synd att jag jobbar hela helgen. Men jobbar bara kväll på söndag så vi har 2 kvällar ihop så vi får äta middag tillsammans :)

Ha en trevlig dag :)

The party´s in my head.

Mitt liv Permalink1
I don't care if the whole club is dead
'Cuz the party's in my head
The party's in my head

If you won't let me in
Dancing on the street instead
'Cuz the party's in my head
The party's in my head

I don't care about the VIP
'Cuz every single DJ is inside me
If you don't know where to go
Stay close to me instead
'Cuz the party's in my head
The party's in my head


Den här låten gick på radion idag o då sa jag till pappa att så känner jag när jag tagit tramadol och jag testade att ta en tramadol för att se om smärtan skulle bli lättare att hantera. Men de känns som att jag är på fest. Är lullig o Mats hörde på en gång när jag ringde att de inte stod helt rätt till ;) Prövade att gå med en krycka o jag kände bara ytterst lite av smärtan.


Får verkligen koncentrera mig när jag skriver. Är ju ganska vanligt att jag skriver massa fel för att jag skriver så snabbt så jag missar massa bokstäver.
Ska ta o göra mig en hårde frukostmacka med skinka, purjolök och ost och ett glas pepzi :)

Fick mail av Boden Taxi att dem bokat alla mina resor nu :) Måste tyvärr stå för alla resor tills försäkringskassan fått alla papper o skickat tillbaka till mig och massa gorm hit o dit. Så nästan 3000kr måste jag ligga ute med för att ta mig till jobbet men de känns så värt de.
Till top