Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Måndag 23 september

Mitt liv Permalink1
vi for upp till stugan efter jag slutade i fredags. Ett litet stopp i byn med lite surr så vi var framme i stugan vid tre på natten. 
På lördagen fick vi mycke gjort och på kvällen blev de stugmys o surr :)
jag trodde jag skulle dö natten till söndagen då jag stod för eldningen i stugan och jag vaknade upp av att det rann svett och de var bara 30 grader där inne. Fyfan vad de var varmt men jag lyckades somna om i soffan. Söndag skulle vi sätta in dörren o fönstret. Men som vanligt med allt vi gör så gick ju inte de. De är ju fel dörrjävel till stughelvetet. Mats har försökt ringa upp företaget idag men får inget svar. Hoppas de löser sig utan massa bråk. 
 
Har börjat slipa en stol jag fått av mia :) den kommer passa bra en dag i stugan den dagen den kanske blir klar.
 
massa grejer på tvn ikväll så jag har nå att roa mig med :)

....

Mitt liv Permalink2
Men kan dagen ta slut. Efter jag gjort middagen så var jag så slut så jag orkade knappt äta och jag kände ändå inte vad fan de smakade. 
Gjorde just varamsmörgåsar och höll på att tappa tallriken men jag räddade den o slog upp den i hakan å de gjorde så sjukt ont och svullen blev jag. Min lyckodag..
 
ringde Mats mändan sa bara va va va. Nä de kanske inte är så lätt o höra vad jag säger men jag har ingen annan att prata med. Åhhhhhhhh. Kryper under soffan snart. Började att klicka hem grejer till stugan men jag orkade inte leta nå mer så stängde ner. Jag är sjuk de är ju ett av bevisen haha.
 
är less på att Mats jobbar borta igen. Fick ju nästan ett år som var riktigt normalt. Men nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Jobbjobbjobbjobb. Vem fan kom på att vi skulle jobba?

Onsdag 18 september

Hemma hos mig/Inredning/renovering, Mitt liv Permalink0
Förkylningen blir inte bättre :( åhhhhhh hur känns de att vara frisk?
 
älskar min nya vän torktumlare :) körde igång den på engång igår och den stannade efter en kvart? Tänkte att de var ju oväntat för vad ska inte jävlas. Mats kom hem och dag berättade vad som hänt och att jag bytt propp men de hände igen. Ja för tydligen kan vi inte köra tvättmaskinen och torktumlaren samtidigt. Nehe? Och varför är de då inte gjort så man kan de. Vem lär en sånt? Mats sa att man tydligen fick lära sig sånt på skolan men de han missade var att när han slutat så fick vi en ny lärare och han var väl inte alltid helt nykter. Jaja Mats får fixa de på söndag när vi kommer hem från stugan.
 
sa igår till Mats att jag funderar på att säga upp mig för de börjar så mycke nya grejer på tvn och jag vet inte hur jag ska hinna med att se allt. Jag älskar hösten och alla nya program :)
 
När Mats kom hem igår så skulle han på Elgiganten o hämta ut en ny telefon för hans funkar inte så jag följde med och kom på att han skulle få springa in på jula o köpa en tunna som vi kan ha smutskläder i. Det är egentligen en soptunna men vad spelar de för roll. 
 
Ska ta o samla energi för att göra middag nu surimipastagryta :))
 
Till top