Måndag 23 september

vi for upp till stugan efter jag slutade i fredags. Ett litet stopp i byn med lite surr så vi var framme i stugan vid tre på natten. 
På lördagen fick vi mycke gjort och på kvällen blev de stugmys o surr :)
jag trodde jag skulle dö natten till söndagen då jag stod för eldningen i stugan och jag vaknade upp av att det rann svett och de var bara 30 grader där inne. Fyfan vad de var varmt men jag lyckades somna om i soffan. Söndag skulle vi sätta in dörren o fönstret. Men som vanligt med allt vi gör så gick ju inte de. De är ju fel dörrjävel till stughelvetet. Mats har försökt ringa upp företaget idag men får inget svar. Hoppas de löser sig utan massa bråk. 
 
Har börjat slipa en stol jag fått av mia :) den kommer passa bra en dag i stugan den dagen den kanske blir klar.
 
massa grejer på tvn ikväll så jag har nå att roa mig med :)

....

Men kan dagen ta slut. Efter jag gjort middagen så var jag så slut så jag orkade knappt äta och jag kände ändå inte vad fan de smakade. 
Gjorde just varamsmörgåsar och höll på att tappa tallriken men jag räddade den o slog upp den i hakan å de gjorde så sjukt ont och svullen blev jag. Min lyckodag..
 
ringde Mats mändan sa bara va va va. Nä de kanske inte är så lätt o höra vad jag säger men jag har ingen annan att prata med. Åhhhhhhhh. Kryper under soffan snart. Började att klicka hem grejer till stugan men jag orkade inte leta nå mer så stängde ner. Jag är sjuk de är ju ett av bevisen haha.
 
är less på att Mats jobbar borta igen. Fick ju nästan ett år som var riktigt normalt. Men nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Jobbjobbjobbjobb. Vem fan kom på att vi skulle jobba?

Onsdag 18 september

Förkylningen blir inte bättre :( åhhhhhh hur känns de att vara frisk?
 
älskar min nya vän torktumlare :) körde igång den på engång igår och den stannade efter en kvart? Tänkte att de var ju oväntat för vad ska inte jävlas. Mats kom hem och dag berättade vad som hänt och att jag bytt propp men de hände igen. Ja för tydligen kan vi inte köra tvättmaskinen och torktumlaren samtidigt. Nehe? Och varför är de då inte gjort så man kan de. Vem lär en sånt? Mats sa att man tydligen fick lära sig sånt på skolan men de han missade var att när han slutat så fick vi en ny lärare och han var väl inte alltid helt nykter. Jaja Mats får fixa de på söndag när vi kommer hem från stugan.
 
sa igår till Mats att jag funderar på att säga upp mig för de börjar så mycke nya grejer på tvn och jag vet inte hur jag ska hinna med att se allt. Jag älskar hösten och alla nya program :)
 
När Mats kom hem igår så skulle han på Elgiganten o hämta ut en ny telefon för hans funkar inte så jag följde med och kom på att han skulle få springa in på jula o köpa en tunna som vi kan ha smutskläder i. Det är egentligen en soptunna men vad spelar de för roll. 
 
Ska ta o samla energi för att göra middag nu surimipastagryta :))
 

Tisdag 17 september

Idag är jag hemma från jobbet. knappt nån röst o snorig. Hoppas jag mår bättre innan helgen då vi ska upp till stugan så vi blir klar nån gång. Får bara hoppas att Mats kommer hem på fredag då han är i Tärnaby i veckan. 
 
fick min torktumlare idag också. Och alltid när vi beställt stora saker så är Mats borta och alltid får jag samma fråga. Är inte mamma eller pappa hemma så dem kan hjälpa, ne tyvärr är min sambo borta brukar jag svara. Men snäll som dem alltid är och kanske tycker dem synd om mig så bär dem in de åt mig :)
 
läste bruksanvisningen att man tydligen måste vara utbildad för att koppla in sladden i väggen. Dem kan explodera om man installera den fel. den är då inkopplad nu och jag tror inte att jag behövde nån speciell utbildning.
 
 

onsdag 11 september

har just målat naglarna och ska snart göra mig klar för att fara på jobbet. på min lediga dag. vad gör man inte för sitt jobb :)
 
Var ledig i helgen och då har vi satt belysning runt vår inglasning och även bytt lampor runt hela huset så nu lyser de vitt :) Har man en lampgalen sambo så får man stå ut med lite lampor lite överallt. snart har vi säkert spotlights i madrassen också ;) haha tur att vi har stugan också så han kan fortsätta sätta lampor där.
jag beställde mig en torktumlare igår :) lyckan är ju total när den kommer :) måste hitta en diskmaskin också, men det är svårt för vi vill att den ska se ut som kylen med blå display och de verkar inte riktigt finnas. de måste ju passa med allt.
 
sitte ro letar en stor ryggsäck. typ vandringsväska. vi tänkte ha de istället för vanlig resväska när vi far till thailand. det är ju bara 77 dagar kvar :) Men de ska bli så skönt att fara bort och så jävla värd vi är de. men vart ska vi fara o vad ska vi göra? vill gärna rida på elefanter igen.
 
jag jobbar i helgen och Mats ska fara o fortsätta i stugan. 
 
 
ha en bra dag :)
 
 
So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost

 
 
 
 
tänk att de är 5 år sen vi var där. vi kom hem dagen innan julafton. ingen visste att de skulle bli vår sista julafton med mamma o morfar. och nu far vi den 28 november en dag innan årsdagen. de är snart 4 årsen mamma dog. just nu hade jag behövt mamma o berätta allt som händer och få hennes råd fast jag innerst inne vet vad hon skulle ha sagt så skulle jag vilja höra de.