torsdag 31 december

Årets sista dag 🙏🏻

Hade allt varit som vanligt hade vi varit i Thailand nu. Men det blev inte riktigt som planerat i år. Ingen resa i våras o ingen thailandsresa. Men vi har fått se mer av Sverige i år. Både påväg till Hudiksvall o när vi for till Åre. Det har inte blivit att man har umgåtts med vänner lika mycket men vi fick ändå till en bra midsommar i Skellefteå med kanon väder hela helgen 👏🏻

Vi har sett så.mpnga filmer med ungarna och så många serier jag o Mats betat av 😂 

Sommaren var inte den bästa men vi har ändå försökt hitta på så mycket vi bara kan med ungarna men på hemmaplan.

Årets sista dag så ska vi äta en god trerätters meny. Skjuta raketer o äta massa annat gott. Ungarna är peppad på att vara vaken länge. Vi ska ta fyrhjulingen upp på ett berg o skjuta raketer o bara mysa.

Boendet i Thailand är bokat men flyget väntar vi lite med då vi måste se om vi måste åka ner tidigare om dem ännu kommer ha karantän. Men dit ska vi 👏🏻 ungarna vill så gärna få fira jul i Thailand o ha de varmt o skönt. Dem båda surrat o Nat o Koree flera gånger i veckan.

Vi har lite planer på att röja här på gården o bygga lite nya saker. Ungarnas rum ska få sig en renovering också hade vi tänkt. Då dem ska få mer ett storpojksrum nu mår bebis kommer.

Kommer bli ett spännande år med tre barn 😂👏🏻 hoppas att vi båda håller oss frisk så Mats får vara med på förlossningen. Men vi får sätta oss i karantän en månad innan 👌🏻
Ungarna längtar tills deras lillebror kommer och pratar mycket om hur de kommer bli ❤️ 

Nu ska vi ta o börja förbereda lite saker. Vår hemmagjorda glass är i frysen nu 👌🏻