Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Sitter på jobbet och väntar på att börja j...

Permalink0

Sitter på jobbet och väntar på att börja jobba. Hunnit äte en banan o ett äpple. Bäst jag skriver ner det. Therese ville att jag skulle göra de så hon kan föra in de i nå program och se vad som jag behöver äta mer av. Vårt nyttiga liv börjar ju i morgon. Mats sa de i går när vi kom hem att nu får de vara slut på allt skit vi äter. Vi äter bra mat men allt de andra som vi stoppar i oss. Nä dags för att förändra sig nu. Mot nya mål! Hoppas att de här nu funkar att skicka in. Jag mobilbloggar. Tönt som jag är. Haha Nä nu får jag snart gå in och jobba. Wiiihoooo :-) längtar inte alls till ikväll då jag slutar. Eller till onsdag då jag är ledig. Och på onsdag nästa vecka ska jag o syrran o ungarna åka upp till jokkmokk och hälsa på mormor. Har inte träffat henne sen i förra sommaren så henne saknar jag. Ha en bra dag:)

Ny dag.

Mitt liv Permalink0
Torsdag och jobbar helgen börjar nu. 

Vi var till vilhelmina igår och kollade på dem nya skotrarna. Det var helt okej och ägaren av Vilhelmina motorcenter var skit trevlig. Dem bjöd på lunch på hotellet och där berättade dem om dem nya skotrarna och vilken skillnad de är med dem till skillnad från 2011. Ja den skillnaden var ju inte stor. Inte speciellt intressant eftersom jag inte älskar skotrar som Mats men en helt okej dag. Men shit vad ont i kroppen man får av att åka så långt.

Vi lagade lasagne igår när vi kom hem och sen myste vi och se på tv. 

Idag är en ny dag och jag jobbar 13-21. Funderar på att åka in till stan så slipper jag sitta på ica så länge innan jag börjar. Ja vi får se.

Nu ska jag äta lite frukost.

Hejja Luleå!

Mitt liv Permalink0
Äntligen hemma :) Fast det har gått rätt snabbt idag. Och min älskling är hemma, det gör allt mycke bättre :)

Nu ska vi fika o vänta på att Big brother börjar. Just nu ser vi hockey, Hejja Luleå :D 

Sen blir de att lägga sig så man orkar vara vaken i morgon. Kan ju inte sova 80 mil då mats måste köra allt. red bull och godis har jag laddat upp med :D


Ha en trevlig kväll :)
Till top