Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Onsdag 30 oktober

Mitt liv Permalink0
Äntligen kom min lediga dag :) oj så skönt att bara vara ledig och har faktiskt inte planerat in nå idag som jag gjort alla andra lediga dagar. 
Har hunnit rensa skafferiet, slagit igång en disk o tvätt. Mats målar taket till stugan på övervåningen. Så i helgen kan vi sätta upp taket o måla väggarna och då är den ju nästan klar :))
 
eftersom vi ska vara uppe i stugan i helgen så blir de gratäng och älg med rödvinsås o pepparsås till middag :) är ju Lill-lördag idag så :) sen ska vi på graven också o tända då vi inte hinner göra de sen. Och vi skulle behöva fara o köpa lite kartonger på dollar också.
 
Imorgon är de möte på jobbet med nya chefen. Det blir ju spännande. Drog ju ut lite väl de här men bättre sent än aldrig. Får se om de blir mycke ändringar eller om allt fortsätter som vanligt. Han tar ju inte över förens 2014 så jag missar ju inget nu när vi far utomlands. Och på tal om de så är de 29 dagar kvar :))
 

Söndag 27 oktober

Mitt liv Permalink0
God kväll :) snart är jobbar helgen slut :) Mats är uppe i stugan o spikar så vi kan måla där inne till nästa helg :) snart är den klar :)) har gjorten beställning på en ljuskrona och lite gardiner :) vi måste en sväng på Ikea också o köpa lite grejer :)
 
igår var de personalfest och i år hamnade vi i luleå och spelade bowling :) sjukt roligt och maten o efterrätten var sjukt goda :)) hade en trevlig kväll :)) jag for hem rätt tidigt och de var skönt när man skulle upp före fan o jobba idag.
 
 
 
Nedräkningen till Thailand är nere på 32 dagar :)) 
 
 
nu blir de partaj på femman :)

Torsdag 17 oktober

Mitt liv Permalink1
slutade 14 idag :) skyndade mig som en idiot hem för att hinna se live från stykmordet. Man blir ännu helt kall när man tänker på vad som hänt. Hoppas hoppas att de blir ett straff som känns och inte nå jävla sjukvård.
 
kokade köttsoppa igår och de är de enda jag tänkt på idag så jag värmde mig lite när jag kom hem. Hade tänkt vänta och äta med Mats men man vet ju aldrig när han kommer hem eller om han kommer hem. Hur som så var de sjukt gott :)
 
Bara 42 dagar kvar tills vi äntligen är lediga tillsammans o njuter på en underbar strand :))
Till top