Onsdag 30 oktober

Äntligen kom min lediga dag :) oj så skönt att bara vara ledig och har faktiskt inte planerat in nå idag som jag gjort alla andra lediga dagar. 
Har hunnit rensa skafferiet, slagit igång en disk o tvätt. Mats målar taket till stugan på övervåningen. Så i helgen kan vi sätta upp taket o måla väggarna och då är den ju nästan klar :))
 
eftersom vi ska vara uppe i stugan i helgen så blir de gratäng och älg med rödvinsås o pepparsås till middag :) är ju Lill-lördag idag så :) sen ska vi på graven också o tända då vi inte hinner göra de sen. Och vi skulle behöva fara o köpa lite kartonger på dollar också.
 
Imorgon är de möte på jobbet med nya chefen. Det blir ju spännande. Drog ju ut lite väl de här men bättre sent än aldrig. Får se om de blir mycke ändringar eller om allt fortsätter som vanligt. Han tar ju inte över förens 2014 så jag missar ju inget nu när vi far utomlands. Och på tal om de så är de 29 dagar kvar :))
 

Söndag 27 oktober

God kväll :) snart är jobbar helgen slut :) Mats är uppe i stugan o spikar så vi kan måla där inne till nästa helg :) snart är den klar :)) har gjorten beställning på en ljuskrona och lite gardiner :) vi måste en sväng på Ikea också o köpa lite grejer :)
 
igår var de personalfest och i år hamnade vi i luleå och spelade bowling :) sjukt roligt och maten o efterrätten var sjukt goda :)) hade en trevlig kväll :)) jag for hem rätt tidigt och de var skönt när man skulle upp före fan o jobba idag.
 
 
 
Nedräkningen till Thailand är nere på 32 dagar :)) 
 
 
nu blir de partaj på femman :)

Torsdag 17 oktober

slutade 14 idag :) skyndade mig som en idiot hem för att hinna se live från stykmordet. Man blir ännu helt kall när man tänker på vad som hänt. Hoppas hoppas att de blir ett straff som känns och inte nå jävla sjukvård.
 
kokade köttsoppa igår och de är de enda jag tänkt på idag så jag värmde mig lite när jag kom hem. Hade tänkt vänta och äta med Mats men man vet ju aldrig när han kommer hem eller om han kommer hem. Hur som så var de sjukt gott :)
 
Bara 42 dagar kvar tills vi äntligen är lediga tillsammans o njuter på en underbar strand :))

Onsdag 9 oktober

Jag som så gärna ville ha sovmorgon vaknade 7.30 pigg. Men då fick jag tid att mysa i soffan och äta apelsiner :) snart blir de lunch med tjejerna. En opalenmacka kanske :)
 
de hade gärna fått vara fint väder nån dag då jag är ledig tack. Igår var de verkligen härligt väder. 
Hade tänkt koka köttsoppa idag men får vänta med de till i helgen. Har tjatat om köttsoppa hela sommaren men Mats tycker tydligen inte att man äter de mitt i sommaren :) men nu är de höst o kallt. 
 
Ska springa inga in på Jysk o köpa sängkläder :) hoppas dem har dem här i Boden :)
 
 

månsdag 7/10

Idag har jag haft en riktig skön dag :) Sovit nästan 13 timmar och är nästan utvilad. 
har varit på ett litet möte för ett tag sen och ska snart börja med middagen, tacogratäng. sen blir de soffmys och om jag orkar så kanske jag slänger ihop lite bullar också :)
Det går framåt uppe i stugan :) sakta men säkert ;) 
 
 
 
har drömt mycke sjukt den sista tiden. men har ni tänkt på hur lätt de är att vara arg på en människa som är så där äckligt fet o lat. och jag drömmer om henne hela tiden, hur hon flåsar fram o hur hon gör illa folk för att hon är just fet o äcklig. haha jag dör lite varje gång när de faktiskt finns så äckligt feta människor som faktiskt skadar mer än gör nytta. huvva. 
 
måste börja drömma om nå roligare nu. 
 
Vi hade riktigt trevlig kväll i vuollerim i lördags, och även fast man la sig nykter så vaknade jag upp bakis o ångest men de försvann rätt fort när jag kom på att jag inte drack o jag var rätt pigg ändå :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
för några veckor sen var de ganska mycke strul men en som är ganska mentalt psykiskt störd och idag fick ett mail som gagnar mig mer än dem de gäller. pay back time, de är aldrig roligt att bråka med mig :D