Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Världens duktigaste Leo :)

Leo 0-3 månader❤️ Permalink2
Lilla Leo var så duktig ikväll :) efter bad o mat så tog vi på sovpåsen o sen la jag han i sin säng o sa nu ska Leo sova gick  ut från sovrummet för att säga till Mats att inte leva om allt för mycke o gick sen tillbaka o då hade han somnat o då var klockan 21 :) hoppas inte på en tillfällighet :) 

Leo fick även en jättefin babysitter av gulliga Mia idag :) tusen tack :)Fruktansvärt

Mitt liv Permalink0
Jag o Leo har haft en riktigt mysdag i soffan, vi tog just på oss vanliga kläder :) Mats är ute o fixar lite på bron o sen ska vi handla o sen har jag bett om en lugn kväll med film.
 
var in på kuriren o såg att de verkar vara klart att de ska komma massa invandrare till lilla vackra Vuollerim. 52 platser o på fredag börjas de. Vuollerim verkar inte vilja ha folk som flyttar till byn utan att folk ska dra där ifrån. Lätt för folk att sälja sina hus o tanken på att en dag flytta hem är som borta nu. De är fan fruktansvärt. Vill se vilken annat land som ordnar så man kan få komma till deras land o få massa bidrag.. Behöver säkert inte ens nämna vad man röstar nu i september. 
 
http://www.kuriren.nu/nknyheter/highland-hotell-forbereds-for-asylsokande-7749143.aspx
 
var tvungen ut till Mats o avreagera mig. Nu ska jag börja med middagen o ta ett glas saft o lugna mig...

Måndag 28 juli

Mitt liv Permalink0
Ny vecka o i morgon blir lilleman 7 veckor. Vad tiden går snabbt. 

Jag lyckades glömma en kabel igår innan vi for så vår förstärkare o digitalboxen är nu trasig. Som tur är så gick bara en utgång sönder i projektorn. Jävla skit åska. Så de blir att åka o köpa nytt idag då :(


Till top