Världens duktigaste Leo :)

Lilla Leo var så duktig ikväll :) efter bad o mat så tog vi på sovpåsen o sen la jag han i sin säng o sa nu ska Leo sova gick  ut från sovrummet för att säga till Mats att inte leva om allt för mycke o gick sen tillbaka o då hade han somnat o då var klockan 21 :) hoppas inte på en tillfällighet :) 

Leo fick även en jättefin babysitter av gulliga Mia idag :) tusen tack :)Fruktansvärt

Jag o Leo har haft en riktigt mysdag i soffan, vi tog just på oss vanliga kläder :) Mats är ute o fixar lite på bron o sen ska vi handla o sen har jag bett om en lugn kväll med film.
 
var in på kuriren o såg att de verkar vara klart att de ska komma massa invandrare till lilla vackra Vuollerim. 52 platser o på fredag börjas de. Vuollerim verkar inte vilja ha folk som flyttar till byn utan att folk ska dra där ifrån. Lätt för folk att sälja sina hus o tanken på att en dag flytta hem är som borta nu. De är fan fruktansvärt. Vill se vilken annat land som ordnar så man kan få komma till deras land o få massa bidrag.. Behöver säkert inte ens nämna vad man röstar nu i september. 
 
 
var tvungen ut till Mats o avreagera mig. Nu ska jag börja med middagen o ta ett glas saft o lugna mig...

Måndag 28 juli

Ny vecka o i morgon blir lilleman 7 veckor. Vad tiden går snabbt. 

Jag lyckades glömma en kabel igår innan vi for så vår förstärkare o digitalboxen är nu trasig. Som tur är så gick bara en utgång sönder i projektorn. Jävla skit åska. Så de blir att åka o köpa nytt idag då :(


Söndag 27 juli

Idag är de tydligen söndag. Man blir ju snurrig när man är ledig så länge så man vet knappt vad de är för dag. 
Igår var vi på lilla Mejas dop. Jätte fint var de o bästa prästen var också med :) meja var så söt o lugn hela tiden :) 
 
efter dopet så köpte jag en pizza o så for vi till Madjevara o sen vidare till letsi där Mats skulle köra gocart. Vi var hemma kring sju o alla var vi. Helt slut. Leo sov hela dagen o somnade sen igen vid nio. Haha trött kille.
 
leo somnar alltid i sitt babynest i soffan men prövade nu efter han ätit o jag såg att han började vara trött så la han i sin säng i vårt sovrum o fem minuter efter så sov han. Stoppade bara in nappen två gånger. För bra för att vara sant men hoppas de håller i sig. Skulle vara skönt om han kan somna i sin säng interiör att han störs av att vi ser film eller håller på med nå men då kanske vi får tillbaka vår soffa så båda kan sitta skönt. Haha
 
mats är ute o håller på att snickra o jag latar mig i soffan. vi ska nog fara till byn idag igen. Vem kan tacka nej till röktfisk till middag ;)