Gott nytt år :D

 
Sista inlägget för 2012.

Stod i duschen och funderade på hur året varit och kan faktiskt inte komma på nå skit som hänt oss i år :) Så de har ju alltså varit ett toppen år :) Ingen skadad ingen dog så 2012 kan vi lägga bakom oss och titta tillbaka med lycka. Läste en artikel om hur man firar in sitt nya år kommer att förfölja en resten av året. kan stämma.
 
2008 låg jag och mats hemma i vår två vi hadde på svea och hade magsjuka o mådde skit. 2009 startade inte alls bra. Jag blir hotad till livet i vår lägenhet, mats bror blir sjuk, mamma blir sjuk och dör och morfar dog helt plötsligt. SKIT ÅR.

 
2009 började vi att fira hos Marie och for sen till Alexandra och Sebbe där de spårade rätt bra ;) 2010 var rätt knasig till en början, allt var upp o ner och man hade känslor man inte visste vad man skulle göra av. Vi köpte huset och samma dag började kyl o frys brinna, 540in gick sönder veckan efter och allt kändes skit. Tyckte inte alls om de här huset då.

2010 for vi o firade hos Alexandra o Sebbe och det var så sjukt roligt :) Allt gick bra tills sommaren kom och mats bara var tvungen att köra 70km/h för fort på 90 väg. han blev av med korkortet och efter två dagar kunde vi skratta åt de och sa att ingen kom till skada :D Helgen efter så var jag på Boden Alive och fick knät ur led och satt i rullstolen mest för att jag orkade verkligen inte gå långt. Vi var alltså fast i huset en hel sommar...
 
2011 firades till en början hos Emma till efter tolvslaget och sen for vi vidare mot Alexandra o Sebbe. Kan väl säga att de spårade rätt bra än en gång. Bilder som skickades för att håna andra ;)
Och se på fan inget skit hände. Vi for o köpte en 320 i storstan och allt gick bra. Vi firade påsk i högträsk, firade midsommar hos Maria. Trodde vi var 15 år igen o festade varje helg, for till bulgarien. Hade svin skoj på KK veckan hemma i byn. Firade halloween hos Martin i Luleå. Jag bestämmde att vi skulle köpa en liten hund och nu har vi världens sötaste lilla Olle här :) och för en vecka sen, en riktig bya fest i byn som avslut på ett bra år :D

2012 vi börjar med att äta en mysig middag tillsammans. Vi har satt upp lika bra o roliga mål detta år. Och i år ska vi även sikta på att skita i allt onödigt skit och bara njuta :D Mats vill fara till Luleå och se fyrverkerierna inatt. Kanske en sväng förbi Therese men annars ska vi bara mysa på tillsammans <3

söndag 30/12

Jag och olle vaknade kring 10. Jag hörde inte alls när Mats for på morgonen och tror inte Olle heller hörde han. 
nästan 2 grader är det ute men de blåser så de känns ändå kallt ute. tråkigt. Jag och olle ligger bara o myser i soffan idag. jag fryser så mycke så de är skönt att ha en myshund idag :D Jag såg att hundtricket går 12.30 på fyran så de ska vi se :D
Mats är o kör skoter idag och kommer hem vid middagstid. sen ska vi bara mysa. Känner att jag hade velat vara hemma mycke längre även fast jag snart har varit ledig i en vecka. men det är så skönt och speciellt när det inte händer allt för ofta.

lördag 29/12

Så blev de kallt igen. Men det skulle bli varmt idag igen? Konstigt om de inte ska vara kallt på måndag då de är nyårsafton. Vi har hunnit med massa grejer redan. Vi har redan städat här hemma, mats har varit med kartonger. Torkat en kisspöl, lekt och nu är Mats och hämtar sin hjälm och sen blir de lunch. 
Sen hade vi tänkt fara o hälsa på nån. 
I morgon ska Mats o köra skoter och jag och Olle får ha en mysdag här hemma helt själv. Kanske man kan ta o lära han nå nytt :)

Nu kom Mats så nu blir de mat :D  
 
 
Ha en bra dag :D

Fredag 28/12

 
Inte är det lätt att ta bilder på den här lilla valpen :) 
Just nu ligger han utslagen på bädden efter massa bus med syskonen :D 
 
 
jag och Mats ska se filmen nu och hoppas den är bra :) I morgon har vi en lång lista på grejer som ska fixas och grejer som ska köpas. 
 
Nyår då? Vad händer?