2016


Året började med att Leo blev jätte sjuk o vi blev inlagd på barn med han. Strax efter att han blev frisk så åkte vi på magsjuka o min mage ballade ur. Vi var mycke i stugan o vi rev köket o han just bygga nytt innan lillebror kom.

Vi till ringade all tid ute. Vi körde med Leos fyrhjuling som han fick som storebrorspresent. Vi byggde staket o sandlåda och åt mängder av jordgubbar o hallon. 

Hösten kom o Leo började om på dagis och han började gilla dagis. Hans första dagiskort som han är så nöjd över. Han fick välja kläder o valde skjorta. Lillebror blev mer o mer nyfiken på storebror och idag älskar han att jaga Leo o ser upp till han. Vi hann även fixa Leos nya rum på övervåningen som han själv fick välja färg till. 

Julen firades hemma hos oss och jag tycker jag fixade de rätt bra med maten o två små huliganer. Och idag är årets sista dag. Vi ska fara upp på berget o skjuta raketer.
En lugn o mysig dag. 
2017 hoppas jag att jag börjar må bättre och att ungarna får vara frisk. Thailandsresan är bokad. Vi avbokade den vi skulle fara på i år då de inte kändes roligt att fara o jag inte mår bra. Planen är att jag ska börja jobba till hösten. Så nu blir de att leta jobb då kvantum har förvandlats till nå som jag inte tycker om. 

Gott nytt år❤️Fredag 30 december

Mats är på sin sista rondning. I morgon klockan tolv på natten går Mats av sin sista beredskap. Känns skönt att han slipper ha beredskap. 

Jag vaknade halv åtta av mig själv. Lillebror vaknade kvart i åtta o Leo strax efter åtta. När
Vi ätit frukost så tog vi oss ett bad o nu sover Teo igen o jag o Leo äter salta pinnar o dricker pepsi. Leo tyckte de var busigt att han fick Pepsi och han skulle inte säga nå till Mats när han kommer hem😂

Vi hade tänkt gå upp på berget till masten o ha picknick men de är inte riktigt så bra väder. Regn dagen innan nyårsafton😱
Jaja vi ska göra efterrätten till i morgon klar och Leo vill spela basket o baka nå annat gott säger han. Så vi får väl göra de. Men vi väntar tills Mats är hemma då lillebror lätt blir lite rastlös😂


Torsdag 29 december

Skriv inläggstext 

Mats o Leo for med skotern o jag la Teo så jag får en stund själv 😃👍🏻

Leo väckte mig kvart i sju o sa att han skulle ut o köra den röda skotern. Han skrämmer livet ur en.

Projekt få Teo att sova hela natten påbörjades igår. La han sju som vanligt och kvart i nio vaknade han. Haha får se om de blir lika bra inatt.
Teo har verkligen ärvt min trötthet. O Leo är pigg som Mats.

Ska ta o sätta in alla kläder i garderoben o rensa bland lillebrors kläder. Sen ska jag beställa kläder till ungarna. Dem växer som ogräs.

Onsdag 28 december

Började städa bort julen men fick sån huvudvärk igen. Leo o Mats är i garaget o skruvar i skotrarna o Teo sover så jag får vila. 

Sen ska vi ut på jakt efter raketer. Visade till Leo på youtube vad raketer är o de ville han ha. Gjorde klart handlingen på nätet igår😱 när vi fick varorna förra veckan var vi de största leveransen dem haft😂 mat är gott😋

Ska ta o vila huvudet nu.