Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Jag kommer bli en pöl

Mitt liv Permalink0
Shiiiiiiiiiiit vad varmt. Vi har 38 grader här inne. Har kollat elementen 1000 gånger så dem inte är på. Är inne på min andra dusch redan. Har duschat så jag trodde jag skulle frysa ihjäl men de hjälpte inte. Har öppet nästan alla fönster men de händer inget.
Skulle nästan vilja fara o köpa en ac i morgon så jag får sova.


Nu ska vi försöka hitta på nå. de kryper i kroppen på en gång då jag är still. myror i brallan.Ska bli roligt o dricka lite alkohol och spela lite kort för att sen dra vidare på alive. hoppas de blir en bra lördag o fint väder :)

underbara dag.

Mitt liv Permalink0
När jag kom hem la mig på altan och somnade. Vaknade till och hörde en bil som körde in på gården. haha. Det var mats som kom hem då :)
Vi cyklade till ica sävast o köpte grillkol och nu håller vi på grilla hamburgare. Tog mig en cider när jag solade och de var så gott. Blir kanske nån till nu till maten :)
Sen kanske de blir ut på alive en sväng eller så sparar jag mig till lördag :)
nu är dem klar :D

Fan så underbart att de blev bra väder ida...

Permalink0

Fan så underbart att de blev bra väder idag också:-D när jag kommer hem vid 3 ska jag lägga mig ute på altan o sola. Blir hamburgare till middag. Enkelt o gott. Börjar om en kvart så ska ta en macka så jag inte blir allt för hungrig. Ha en bra dag:-D

Till top