Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

onsdag 28/8

Mitt liv Permalink0
Startade upp min dator som mest bara strulat. seg o jävlig är den men roligt att kolla alla bilder och så igen. 
Är ledig idag och har inte gjort ett piss idag förutom en promenad med Olle. men de är en sån dag. jag bara sitter vid datorn. ska ta o göra nå ätbart snart. Mats är i uppsala i veckan och de suger verkligen att ham börjat arbeta borta igen. arbeta måste man tydligen göra. vilket skit.
 
ska ta o fixa nå mat då sen får jag ta mig en lång lång promenad. det är så skönt att gå i skogen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag 21 augusti

Mitt liv Permalink0
Ledig idag och oj så skönt de är :) någon stod bakom dörren vid halv nio. Men de struntade jag i för på min lediga dag vill jag sova. Elva klev jag upp och var riktigt pigg för en gångs skull :)
 
åt lunch o kollade Hollywood fruarna som jag missade igår. Haha dem är ju så sjuk men ändå vill man se dem.
 
jag o Olle har gått en timme i skogen också. Tur äåt man har gps på mobilen :) haha men hittade hem och en helt ny slinga som var skit rolig att gå. Lite hinder för Olle så han var tvungen att skutta lite extra. Har mött så himla roliga människor i skogen på senaste. Många som själv har lite hundilskna vovvar som gärna vill träna dem att sitt ner o kolla på en annan. Haha Olle är inte den bästa på att sitta still själv ;) så de finns lite trevliga människor i skogen ändå :)
 
ska ta o duscha snart o göra mig färdig för sen ska mindra hämtas från 6års som jag kallar de o nelia från dagis. Fattar inte varför de ska byta namn på allt så man inte fattar vad ungarna går på längre, haha
 
mats är borta hela denna vecka också, får hoppas han kommer hem i morgon :)
är ledig i helgen och de ska bli så skönt. Slippa stressa överallt. Får se om vi far upp till stugan o målar eller om vi bara är hemma. Nu är de inte massa grejer överallt där uppe så nu kan Olle springa helt lös hela tiden.

Fredag 16 augusti

Mitt liv Permalink2
Jobbat hela långa dagen. har stått hela dagen då kassan jag var i inte har någon stol för den är trasig. Det var tunga steg till bussen när jag skulle hem. När jag kom hem så dammsugaren och de tog bara en timma o sen en lång dusch, och jag är ännu helt själv här hemma o dag som inte gillar att vara helt skälv njuuuuuuter. Mats ringde just o frågade varför jag inte ringt och om jag ville att han skulle komma hem ;) hhahahahah har de så bra här hemma helt själv :)
 
synd bara att de är skit på tv och Mats har datorn så jag kan inte se någon film. Men popcorn ska jag fixa ändå. 
Jobb hela helgen och ända fram till tisdag. Och onsdag hämtar jag ungarna, spännande att höra hur de gått för mindra när hon börjat förskolan :)
 
ska fortsätta kolla i Ikea katalogen o panduro katalogen :)
Till top