Måndag 30 december

Mats är i Vilhelmina idag. men jag stannade hemma. det är så jobbigt att åka så långt sen så tycker jag inte heller de är speciellt skoj heller. kunde så klart inte somna om när han for vid fem i morse. dagarna blir riktigt lång när man sover så lite. håller på att tvättar o ska ta o plocka lite men mer än så blir de inte idag.
 
 
Hoppas allt ser bra ut på fredag :) hoppas även vi får se vad som döljer sig där inne. är ju shopping sugen. kläderna vi fick av syrran är från bäbiskläder och de finns en butik i luleå men även massor på internet. Den här sidan har jag suttit länge på nu newheaven :) 
 
ska ta o vika tvätten nu.

Slösöndag :)

Vad man hinner med mycke när man kliver upp tidigt, haha jag är inte van, jag som alltid sover bort lediga dagar :)
 
vi vi har hunnit fara på tippen, panta o handla och jag kokade just knäck :) blev så sugen på knäck o eftersom jag inte bakade nå innan jul eller innan vi for så gör jag de nu ;) haha
 
har inte kunnat äta tacos sen jag blev gravid. Har tyckt de har luktat skit o mest velat spy men ikväll ska vi pröva äta de. Jag som älskar tacos :) sen ska vi bara fortsätta vår myssöndag o inte göra ett skit.
 
såg att american horror story kommit ut med tredje säsong så de måste vi börja se nu när the walking dead har säsonsupphehåll.

Lördag 28 december

Första dagen på jobbet igår. Det var faktiskt riktigt roligt att träffa alla :) men de känns aldrig som man varit borta från jobbet eftersom man aldrig glömmer nå. Haha
är ledig tre dagar nu sen blir de 8 dagar på rad. Onsdag då jag är ledig har vi stängt butiken hela dagen då vi ska inventera. Lockas inte alls att de är röd dag o dubbelt betalt för jag vill vara ledig. 
 
Snart kommer victoria o simon simon hit för kaffe o sen blir de Luleå med avslutning på panelen :) vilken kanon dag de kommer bli :) sen blir de soffmys. O i morgon blir de väl massa tråkiga måsten så som städa tvätta. Kanske jag följer med till Vilhelmina på måndag o hämtar den nya skotern.