Shoppa mat

Paniken som uppstår när man ska beställa mat o de inte finns nån utkörningstid 😱😱😱
Men jag löste de snabbt o vi prövar Coop i veckan. Men vi får varorna först på fredag men de går bra ändå.
Bara de att jag är själv när dem kommer med varorna då men de löser sig😂

Nä nu är de dags att se idol o sen sova. Har inte varit speciellt pigg o närvarande idag. Somnade till på Leos golv när vi skulle leka🙄

Onsdag 31 augusti

Jag o Leo har fixat inne på hans rum nu på morgonen. Köpte en hylla igår så han får mer förvaring. Lillebror låg på golvet o kollade på.

Vi hade de jobbigt med Leo när han fick sina tänder och de verkar inte som att vi får de nå lättare med lillebror. Hoppas han gör bort alla tänder snabbt som Leo.

I morgon ska Mats o hämta en ny säng till Leo som vi hittade på blocket. Sjukt vad dyrt de är med barnsängar och de var ju super att vi hittade den vi ville ha på blocket. Tror Leo kommer tycka de blir super skoj med den nya sängen.

På tisdag börjar Leo dagis och de verkar vara lite blandade känslor för han. Men jag tror de kommer bli roligt för han att få leka av sig med sina kompisar några timmar på tisdagar, onsdagar o torsdagar. Sen lär han ju ändå vara hemma hela tiden då han lär bli sjuk på en gång.

Bus ungarna❤️

Mats for o handlade lite gotta o blöjor så jag satte pojkarna för att kvällsfika. Lillebror fick pröva lite gröt men han tyckte de var obehagligt😂
Leo är helt inne i Dora och hör ingenting😂

I morgon ska vi rensa i Leos rum då vi ska göra om de snart 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Vi ska även ta o byta i sängarna o lite sånt där glamoröst som man gör som ledig med två barn 😁💃🏼

Måndag 29 augusti

Helgen gick alldeles för snabbt. Vi ska gå o hämta ut hm paketet med massa kläder till ungarna 😃👏🏻

Igår var vi ute nästan hela dagen. Man får verkligen ta vara på de sista innan de blir kallt och bökigt med massa kläder.

De blir en lång vecka då Mats jobbar hela veckan o sen ska han ut på fredagkväll. Och lär ju inte vara den piggaste på lördagen. Ska ringa dagis idag och säga att Leo börjar nästa vecka. Får se hur länge han hinner vara innan han kommer hem med nå skit.

Söndag 28 augusti

Vi drar en repris från igår. Mats o Leo for till återvinningen o jag o lillebror ligger i sängen o myser/sover.

Idag var vi uppe redan halv sju👩🏼🔫 varken jag eller Leo ville kliva upp men lillebror tyckte de var morgon och nä vi alla klivit upp o skulle äta frukost så somnade Teo 😂
Vi har städat här inne och ute så nu är de bara leksakerna som ska in i förrådet o sen är vi redo för hösten o vintern.

Vi ska fortsätta städa efter att ungarna har sovit. Sen blir de söndagschill 😃