Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Jag önskar mig en sån här :)

Shopping Permalink1
Mercedes-Benz C 220 CDI Business SÅLD
nu när vi ska sälja bmwn så måste vi ju ha en ny bil. Så de blir kanske en kombi och får jag välja så blir det en nyare mercedes. Har nästan övertalat Mats till de men han vill mer ha en vanlig bil o sen en busbil. Jag vill ha en fin och skön bil. Får se om vi får sålt bmwn alls. I helgen om mats nu kommer hem så ska den fixas. Bilderna är redan tagna på den :) Längtar tills vi blir av med den. Även fast den är grymt rolig att åka ;)

shoppat efter 2 månaders uppehåll :)

Shopping Permalink1
Snart ska jag ta lägga mig i sängen. Har fortfarande knappt någon röst. Idag är det en vecka sen de började. och jag jobbar 6 dagar nu. hmm kommer ju gå bra. 

I morgon ska jag o kolla när Emma tatuerar sig :) Ska höra om han har någon tid så han kan fixa min. HÅLLER TUMMAR OCH TÅR :)

Har beställt lite saker ikväll och jag hittade en blommig klänning också :) en svart med blommor.Sov gott :)

Tummen upp för idag :)

Mitt liv Permalink0
En helt perfek dag har de här varit :)

Jag o Therese åt sushi. Men vad hände där? Vi var inte helt laddade för sushi. visst var de gott men sen då? Vi saknade nå, typ en sås sa Tess. haha. Sen gick vi lite i affärer o sen en fika på opalen. Sen mer affärer. Sen avslutade vi vår dag tillsammans med att fara o sola 20min :) så underbart skönt. En helt perfekt dag :)

Själv sitter jag o letar objektiv till kameran. Nått objekti som inte kostar mer än kameran hade jag tänk. haha.
Har hittat ett som jag ska flörta med Mats ;) haha.

Påtal om Mats så kommer han inte hem i morgon:( han jobbar övertid hela veckan och även fredagen. Nästa vecka jobbar han också till fredagen. SKIT JOBB! Men då kanske han är ledig måndagen den 9 maj när jag är ledig. Tur man kan se framåt. haha.

kom just på att jag inte ätit middag så de ska jag göra nu, sen hänga tvätt o till sist duscha och sen sätta mig ner här igen :)


Till top