Söndag

Igår kom Frida och Sappo över och drack lite cider :) väldigt trevligt.

Idag har vi hunnit vara till Ikea en snabbis. Sen har vi listat och lagt klart golvet. Nu är de bara skåpet som ska byggas :) och vi har rensat lite på övervåningen och jag har rensat ur skafferiet.

Är helt död i kroppen nu. Mats ska och träna och jag tänkte följa med och handla. Orkar verkligen inte träna idag.

Såg igår att rabarberna börjat komma upp :)

Jag är död

Efter två väldigt intensiva dagar på jobbet så är jag slut. Höll på somna på golvet när jag kollade när Mats fixade i badrummet. I morgon ska jag sova lite längre. Men jag måste upp innan 10 för då kommer köparen av sängen.
På tal om badrum:) fyfan vad bra de blir. Mats har gjort jätte mycke idag. Han är ju fan bäst. Och grymt duktig:)

Nu blir de sängen.
Sov gott:)

Torsdag

Nästan 4 timmar fick jag ihop i natt. Druckit två redbull och känner mig pigg nu. Får tryck socker hela dagen så jag är på topp;)

Fan så skönt o vara ledig i helgen igen:)

rastlös...

Fan vad överskotts energi jag har ikväll. men jag kommer inte på nå att göra. Ska upp före 6 i morgon också så jag borde lägga mig.
La ut vår gamla sängram på blocket. en kvart senare så var den såld :) Jag gillar att sälja och vill sälja mer saker nu. Kanske måste shoppa mer så man kan sälja ;) haha.
jaja skönt att vi blev av med den nu också:) det blir som lättare att städa när inte den är där uppe. 
men vi måste ta och köpa oss en gästsäng eller bäddsoffa.
ska ta o måla naglarna sen måste jag sova. kurs klockan 8-11 sen jobb 13-21.15. kommer vara död. men jag får dra i mig nån redbull så jag hålle rmig vaken :D

Älskade onsdag :)

Shit vilket underbart väder. 
Var tvungen att gå ut med soporna och de tog inte alls emot. stod ett tag o njöt av solen. Sen kom en granne som tydligen bor här också och frågade om de var från mitt hus det dunkade. Hon Har trott flera gånger att de är nån bil som kör förbi när de dunkar. Men nu fick hon svaret. Det är bara jag som försöker dunka lite liv i folket här i Sävast :) Men nu hade jag ju dörren öppen så då förstår jag att man hör ganska bra :)

Har även hunnit en sväng på stan med Mia :) Fyndade lite grejer :) Och under 1000kr höll jag mig :) haha


När jag kom hem så planterade jag lite. dammsög IGEN! målat handtaget till bastudörren :) Och satt igång en tvättmaskin. Hur kan de komma sig att de ligger typ 5 stycken påslakan i tvätten? Vi använder ju bara två eftersom vi bara är två?
Jaja nu är endel av dem i tvätten och ska snart få hänga snyggt över stolarna i köket för att torka. Men nu blir de fan en torkutumlare innan jag blir galen.
nu måste jag ta o ätan nån middag o sen ta en dusch så jag kan slappa lite sen. försov mig lite till bussen idag. hade en kvart på mig tills bussen gick. men jag hann :D