Lördag 30 november

God morgon :) här är klockan 6:45 nu o vi ska strax gå ner o äta frukost :) sen blir de stranden. Är just nu i kamala men i morgon åker vi till karon :) 
 
Vi drog aldrig för gardinerna i går för att vi skulle vakna o se havet. Jag kan nog leva så här :) 
 
Tur Mats fixade så vi har massa serier på datorn för de finns inte en ända engelsk kanal på tv o man måste se tv innan man ska sova ;) vi såg bakfyllan ett på ryska men de var inte speciellt bra. Hahaha
 
 

4 år av sorg o saknad efter mamma

 
 
Fyra långa år har gått sen mamma dog. Saknaden blir inte mindre men de går lättare att hantera. just nu är jag inne i en period då mamma verkligen skulle behövas.jag behöver hon alltid men ibland mer. Jag är i Thailand just nu så detta skrev jag igår. Camilla har fått ljus som hon kan fara o tända hos mamma undertiden då jag är borta. Sist vi var i Thailand visste vi verkligen inte att de skulle bli sista julen med mamma o morfar och jul har alltid varit en tid som jag älskar. Jag gör inte de lika mycke för de är inte samma sak men vi har nya traditioner nu och de är så de blir. Livet blir inte som man tänkt sig. Som alla andra år den 29 november så är de jobbigt men de är egentligen lika jobbigt varje gång man tänker på mamma o att hon dog alldeles för tidigt. Hon missar så himla mycke men på samma gång så tror jag hon vet vad som händer här nere. Ibland känns livet orättvist, varför skulle mamma just behöva dö ifrån oss. Det är så mycke jag hade velat säga henne med facit i handen. Men det skulle aldrig förändra nå. man får hoppas att de finns en värld där borta så vi ses igen och då ska jag säga allt till henne. Får skicka upp en rislyckta från oss i Thailand för att hedra mamma. 
 
Jag antar att jag ligger på stranden när de här publiceras och jag ska för första gången på fyra år vara glad idag den 29 november. Jag är i Thailand där de är varmt, fina stränder och det är bara jag o Mats och vi är lediga :) vi är här tillsammans. Jag ska njuta o må bra, för med handen på hjärtat, fyyyy fan vad jag är värd de. Hoppas bara inte att flyget kraschade men då var de också en mening med de antar jag.
 
 
 
Jag saknar dig mamma!
 
 
 
Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on
 
 

Utrikes

Nu sitter vi äntligen på utrikes :) är sjukligt trött och somnade till o med på planet mellan Luleå-Stockholm hahaha de hände aldrig. Nu sitter vi på en bar. Har hunnit med taxfree shopping också :) Victoria secret var då inge att hänga i julgranen. 

Sitter nu laddad med stödstrumpor och paddan laddad med fem ljudböcker och massa spel. Jag borde klara resan bättre än sist ;)


Hoppas ni får de underbart i Sverige :)))

Så var vi klar

Kommer sova som en prinsessa mina fyra timmar :)Äntligen har jag lagt mig i sängen. Ryggen är trött så den måste få vila. 
Kändes konstigt att packa klänningar o shorts mitt i vintern :) klockan ringer 04.00 och då är vi pigg o glad ;)
Min ryggsäck väger just 1kg mer än Mats väska men min håller på att spricka. Hahaha och 10kg till får jag shoppa :)))))

Hann men en sväng till Mia när Mats var på innerbandy :) och sen var vi jobbiga kunder som kommer in tre min innan stängning ;) haha