Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Leos nya rum

Och vi flyttar mest på grejer här hemma o slänger massa saker. En byrå åkte ut på köp o sälj. Att göra saker med två barn tar sin tid men man får se till att göra de roligt för alla. Om än svetten rinner o man lyfter en tung garderob så kanske man får dansa o sjunga samtidigt.
Bara listerna kvar i Leos rum o dem ska vi sätta i morgon. Har gått kanon för Leo att byta rum o han är lite mallig att ha ett så stort o fint rum o lillebror får sova på mamma o pappas kontor 😂

Tog lite bilder snabbt idag.
I morgon ska vi fixa inne på vårt kontor.

Får se om Leo ska få gå på dagis i morgon eller inte. Han vill de men han har haft lite lite hosta. Lillebror har däremot varit vaken större delen av natten o hostat. Vårdcentralen tyckte vi skulle avvakta till i morgon men jag tror vi får åka in. Lite krupp hosta har han haft i natt men de är tur att han sover på mage så man behöver inte vara lika orolig som med Leo som alltid sover på rygg.

Vi ska se lite tv nu och sen lägga oss om vi måste vara vaken med lillebror inatt igen.

Lördagskväll

Mitt liv Permalink0

Halv fyra hade vi flyttat upp alla Leos grejer😅 listerna får Mats köpa på måndag. De höll på att bli lite tårar ikväll när Leo såg att Teo skulle sova i hans rum. Men de gick över och han somnade som vanligt på en gång 👏🏻👏🏻👏🏻 Teo somnade också fort. Vi är helt slut i skallen. Vi ska se bad moms nu och sen lägga oss i sovrummet o se tv. Vi är ju så van att se tv i sovrummet men Teo har blivit så störd av de så vi har inte sett nå tv där inne så de är skönt att få tillbaka vårt rum och Leo kanske inte blir lila störd av Teos morgon sång😂

Lördag 29 oktober

Mitt liv Permalink0

Mats lägger golv o Leo hjälper till😂 jag o lillebror prövar nya soffan.

Igår var Alexandra o William hit o hälsade på😃 grabbarna lekte så svetten rann 😂👌🏻
Idag ska vi flytta upp alla Leos grejer och lillebror ska flytta ut från vårt rum men passande nog så är båda snoriga igen så vi får se hur de blir med den saken.

Till top