Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Konstnären 🎨

Mat&bak, Pyssel Permalink0Trodde han skulle tycka de var lika roligt som i somras. Men han ville gå o duscha o byta blöja. Haha jaja vi fick ihop en tavla o i duschen blev han glad igen. Däremot ser de ut som att vi misshandlat han så får nog berätta på måndag på dagis att han målat med Fingerfärg 😃

En silviakaka har vi gjort åt Mats också o jag är så himla slut o räknar ner timmarna till Leo ska lägga sig o jag får sitta i soffan o vila.

🐦

Mitt liv Permalink0Jag o Leo gjorde ett matställe åt fåglarna. Leo lyckades he sönder lyktan så då kom jag på att man kan sätta fågelmat där då Leo gillar fåglar. Jag hatar dessa äckliga små monster. Mats undrade om jag gjorde de som lockbete för att sen döda dem. Haha skulle man kunna tro o jag hade gärna gjort de om jag hade haft nå som kunde döda alla äckliga fåglar 😃
Jag o Leo hade tänkt gå ut nu när vi ätit lunch men de började blåsa igen. Var fan storm inatt här. Varken jag eller Leo har sovit speciellt bra.

Jaja vi ska baka sen o även göra en tavla med Fingerfärg 😃 de gäller att man har många ess i rockärmen när man är helt död i kroppen.

👩🏼🔫🔫

Mitt liv Permalink0
Snart är denna dag slut. Jag hade behövt nå som höll mig vaken o pigg idag. O gärna nå starkt för rygg o illamående. Leo har grinat mest hela dagen o frågat efter mats. Ja jag vet att jag är tråkig som inte orkar springa o jaga dig. Försökte att leka med lego men då satt han o snyfta o sa pappa. Tack för den du.

Han sitter o äter middag. Inne på portion nr två med hamburgare o pommes. Jag åt klart långt före fyra. Tur jag lagar god mat till han 😜

När Jag lagt Leo kommer jag lägga mig själv också. Jag håller tummarna o tårna att de inte är lika kallt i morgon och att jag mår bättre.
Till top