Hej då Sverige :D

Nu ska vi snart fara till kallax. Inte riktigt min grej att kliva upp så här tidigt men de går ju när man ska göra nå skoj :) Hoppas att vi har med oss allt nu bara. Ha de så bra alla :)
Hej då Sverige syns om en vecka :)

Färdig?

Är helt tung i huvudet. Varit en långdag men jag tror att de mesta är gjort. Mats kom hem just men var tvungen att jobba lite till uppe med datorn så hoppas han är klar snart. Koden till hans väska har han glömt och jag har prövat alla möjliga siffror men inte lyckats. Alla regnr har jag prövat men ingen av dem. jaja han får lösa de. När han är klar ska han äta middag på max har han bestämt sig för. Synd att jag åt pizza till lunch o middag idag ;) haha

Så här ser de ut där vi ska bo :)

 
 
 

tralalalalallaaa


Thailand 2008Imorgon far vi äntligen utomlands :) Fyfan så skönt de ska bli. Har inte varit utomlands sen sommaren 2010. 
Hoppas på underbart väder och när vi kommer hem drar vi direkt till vuollerim för en festhelg :D kommer bli kanon :)

Mats kommer hem sent ikväll och då får även han semester :D Planet till stockholm går ritkigt tidigt i morgon så allt måste fixas idag. Vi hämtade våra pass igår. Haha vi ser ut som nå galningar ;)

Therese och Emma har varit här och vi åt lunch tillsammans :D Trevligt med lite sällskap :)

tisdag 26 juni

Mats är ute och jobbar idag så idag är jag själv. Händer inte så ofta nu för tiden men de är faktiskt rätt skönt:) Therese och Emma kommer snart hit på lunch och hoppas att även Marie hinner komma också :D

Ikväll blir de att packa väskan och fixa massa saker :) En sista tvättmaskin måste hinnas med också :)
hoppas ni får en trevlig dag för de ska jag ha :D