Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

Tisdag 30/4

Mitt liv Permalink0
Jobbat till 20.00 idag. efter 17 idag så var nog alla hemma och åt och de var lite skönt med andrum ;) efter jobbet for vi till Maria o Magnus och såg på Magnus brasa :D Olle ville leka med India men hon som alla andra vill inte leka med Olle. Lite små tråkigt att ingen vill leka med Olle och Olle är ju rätt på. haha
Fick hem antiskall halsbandet idag. Satte på de på Olle o han gick o la sig o sov. jaha hur vet vi nu om de funkar? får pröva i morgon då vi är hos syrran för Mona är ju rätt duktig på att skälla.
 
Ska ta mig en snabbdusch nu sen blir de sängen och i morgon ska vi upp tidigt o vara med Mindra o Nelia hela dagen. Max mat, våfflor o kolla på motorcyklar står på schemat :) Hoppas på fint väder så vi kan vara ute också.
 
 

Mina fötter

Mitt liv Permalink0

Till och med horoskopet vill att jag ska vila mina fötter. Det var tunga steg till o från bussen.

Måndag 29/4

Mitt liv Permalink0
Så var man hemma i kalla regninga norrland. Hade faktiskt gärna stannat längre men tydligen måste man jobba också ;)
 
Vi har shoppat och ätit gott. och vi har gått o gått o gått o gått. Jag har värk i fötterna men de är de värt. haha
Vi åt supergod mat på E-types restaurang. Dem vår jävligt roliga där o trevliga. 
Vi var också o kollade när dem gjorde polkagrisar så vi var ju tvungen att köpa med oss lite hem också.
 
kom hem strax efter åtta i går kväll och jag möttes av en otroligt glad liten mopskille som inte visste hur han skulle visa hur glad han var. haha. Mats blev också glad o sa flera gånger att de var skönt att jag var hemma så han kunde koppla av. haha
Tror nog alla våra killar här hemma har varit lite oroliga för tre förvirrade tjejer men de har ju gått super bra :) En ända liten gång gick vi av på fel station så vi fick gå lite längre :) bra jobbat av oss.
 
Nu ska jag ta en prommis med Olle o sen måste jag fara på jobbet. Mats är i kiruna idag så Camilla o Danne är snäll o hjälper oss med Olle idag :)
 
 
  
Till top