Tisdag 30/4

Jobbat till 20.00 idag. efter 17 idag så var nog alla hemma och åt och de var lite skönt med andrum ;) efter jobbet for vi till Maria o Magnus och såg på Magnus brasa :D Olle ville leka med India men hon som alla andra vill inte leka med Olle. Lite små tråkigt att ingen vill leka med Olle och Olle är ju rätt på. haha
Fick hem antiskall halsbandet idag. Satte på de på Olle o han gick o la sig o sov. jaha hur vet vi nu om de funkar? får pröva i morgon då vi är hos syrran för Mona är ju rätt duktig på att skälla.
 
Ska ta mig en snabbdusch nu sen blir de sängen och i morgon ska vi upp tidigt o vara med Mindra o Nelia hela dagen. Max mat, våfflor o kolla på motorcyklar står på schemat :) Hoppas på fint väder så vi kan vara ute också.
 
 

Måndag 29/4

Så var man hemma i kalla regninga norrland. Hade faktiskt gärna stannat längre men tydligen måste man jobba också ;)
 
Vi har shoppat och ätit gott. och vi har gått o gått o gått o gått. Jag har värk i fötterna men de är de värt. haha
Vi åt supergod mat på E-types restaurang. Dem vår jävligt roliga där o trevliga. 
Vi var också o kollade när dem gjorde polkagrisar så vi var ju tvungen att köpa med oss lite hem också.
 
kom hem strax efter åtta i går kväll och jag möttes av en otroligt glad liten mopskille som inte visste hur han skulle visa hur glad han var. haha. Mats blev också glad o sa flera gånger att de var skönt att jag var hemma så han kunde koppla av. haha
Tror nog alla våra killar här hemma har varit lite oroliga för tre förvirrade tjejer men de har ju gått super bra :) En ända liten gång gick vi av på fel station så vi fick gå lite längre :) bra jobbat av oss.
 
Nu ska jag ta en prommis med Olle o sen måste jag fara på jobbet. Mats är i kiruna idag så Camilla o Danne är snäll o hjälper oss med Olle idag :)
 
 
  

Torsdag 25/4

Jag borde ha somnat för länge sen men istället så är jag pigg. Klockan ringer före fem och då måste jag upp. Kommer bli en lång dag men roligt kommer de bli. Hoppas vi får finväder hela helgen.

Sen ligger jag o googlar på massa saker. Olle verkar få allt jävla skit. Less är bara förnamnet på vad jag är. Men med vår tur så hade man väl kunnat ana att inget ska gå smärtfritt. Jaja nu är de bara att försöka sova.

onsdag 24/4

Oj vilket fint väder idag :)) Jag och Olle tog sovmorgon till 10 idag. Det var inte helt fel de heller. 
Nu ska jag ta på mig kläder så jag o Olle kan ta oss en härlig prommis. 
sen blir de mys resten av dagen. Måste ju umgås med mina killar innan jag drar iväg. Jag längtar riktigt mycke till fredag men de kommer bli jobbigt att kliva upp klockan 5. fyfan. men man kanske lyckas sova en stund på flyget. Och jag somnar säkert i bilen också :)
 
nä nu måste vi ut innan de blir dåligt väder.