lördag 29/9

Skönt att alltid få vara ledig lördagkvällar nu mera:) Vi har ätit god mat och ska snart se en film och äta godis :) Sen blir de sängen för i morgon börjar jag 8. en timma senare än de kommer vara sen på mina jobbar helger. kommer alltid börja 7 på söndagar. shit så tidigt de känndes på en söndag. men mer kvällar hemma och det uppskattar jag mer :D

Jobbar dagen idag gick så snabbt att till och med dem som jobbade sa åt mig att klockan var halv sex. haha då går tiden fort när man inte själv lagt märke till att man slutar. en lördag till och med ;)

nu ska vi se film :)

Plugga?

Jag har länge funderat på om jag skulle ha börjat plugga. Men jag är velig och vet inte vad jag vill. Om jag bara vill ta nå kurser eller plugga ett helt program. Men efter att ha kollat lite mer på skolor och utbildningar på allastudier.se så vet jag lite mer om vad jag vill och hur jag känner.
Det är en skit bra sida tycker jag.

Allt är lätt och enkelt. Jag hittar på en gång de jag söker. Dem har alla utbildningar, Ky, gymnasieutbildningar, komvux och utbildningar utomlands. Och nästan bäst av allt. När man gått in på en utbildning man är intresserad av så står även en lönestatistik över den utbildning du vill gå ;) Och det är ju lönen många går efter när dem ska utbilda sig.

Kollade upp vad en kassörska skulle ha för lön och dem skulle ha 24100kr. Rätt intressant att kolla sånt. Kolla ni också :)

 

Den här kursen skulle jag vilja gå :)

 

Gå in och kolla här.

 

Slut på hemskfredagen :)

Hemska hemska charkfredagen är slut :D Bara tre veckor tll nästa gång. Huvva.

Mitt nya helgschema börjar i helgen :) Skönt att göra nå annat om än de bara är denna helg sen blit det andra uppgifter :D

Köpt godis o läsk så nu blir det film sen är de bara att lägga sig så man orkar upp till en ny dag :) Får se om de blir bio efter jobbet i morgon eller om vi får vänta med de. kan bli tajt att hinna till luleå.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll och en bra helg :D

Torsdag

Uppe tidigt idag med :) följde med Mats som skulle lämna in hans mammas Mercedes på Åke Eriksson och som hyr bil fick vi en ny Kia som hade gått 12km ;) riktigt snygg. Haha

Jobbar hela dagen idag. Kände inte riktigt för de idag men jag är ju ledig nästa onsdag så de får jag vara glad för ;)

Mer onsdag

Mats är hemma om en timma så snart ska jag börja med maten. Blir hamburgare med bröd och pommes :) Gott. Sen ska vi förbi dollar store en sväng och sen far vi upp till Madjevara. Var länge sen jag var uppåt så de blir skoj :) Inte för att nått skulle vara sig olikt där uppe men ändå :)

Kan inte fatta att dagen har gått så fort. Suttit i soffan nästa hela dagen med en paus när jag duschade. Men jag har varit så trött och slö senaste veckan så jag behöver vila. kanske är det kvar lite av förkylningen.
Hela lördag och söndag så ska jag stå och prata med kunderna vi entren om hur dem ska kunna använda självscanning och allt runt omkring. kommer nog vara slut i skallen efter de ;) och även mina korta torsdag nästa vecka blev ett 8-17 pass istället för 9.30-14. då ska jag också prata. har skrattat och sagt att nu har till och med chefen satt upp på schemat när jag får surra ;) hahaha
 
nä maten var de jag ;)