Magdalena-mamma till Leo och Teo♡

10 juni 2014 föddes vår älskade lilla son Leo ♡ 7 maj 2016 kom vår älskade lilla Teo till världen♡

lördag 29/9

Mitt liv Permalink0
Skönt att alltid få vara ledig lördagkvällar nu mera:) Vi har ätit god mat och ska snart se en film och äta godis :) Sen blir de sängen för i morgon börjar jag 8. en timma senare än de kommer vara sen på mina jobbar helger. kommer alltid börja 7 på söndagar. shit så tidigt de känndes på en söndag. men mer kvällar hemma och det uppskattar jag mer :D

Jobbar dagen idag gick så snabbt att till och med dem som jobbade sa åt mig att klockan var halv sex. haha då går tiden fort när man inte själv lagt märke till att man slutar. en lördag till och med ;)

nu ska vi se film :)

Plugga?

Mitt liv Permalink3

Jag har länge funderat på om jag skulle ha börjat plugga. Men jag är velig och vet inte vad jag vill. Om jag bara vill ta nå kurser eller plugga ett helt program. Men efter att ha kollat lite mer på skolor och utbildningar på allastudier.se så vet jag lite mer om vad jag vill och hur jag känner.
Det är en skit bra sida tycker jag.

Allt är lätt och enkelt. Jag hittar på en gång de jag söker. Dem har alla utbildningar, Ky, gymnasieutbildningar, komvux och utbildningar utomlands. Och nästan bäst av allt. När man gått in på en utbildning man är intresserad av så står även en lönestatistik över den utbildning du vill gå ;) Och det är ju lönen många går efter när dem ska utbilda sig.

Kollade upp vad en kassörska skulle ha för lön och dem skulle ha 24100kr. Rätt intressant att kolla sånt. Kolla ni också :)

 

Den här kursen skulle jag vilja gå :)

 

Gå in och kolla här.

 

Slut på hemskfredagen :)

Mitt liv Permalink0
Hemska hemska charkfredagen är slut :D Bara tre veckor tll nästa gång. Huvva.

Mitt nya helgschema börjar i helgen :) Skönt att göra nå annat om än de bara är denna helg sen blit det andra uppgifter :D

Köpt godis o läsk så nu blir det film sen är de bara att lägga sig så man orkar upp till en ny dag :) Får se om de blir bio efter jobbet i morgon eller om vi får vänta med de. kan bli tajt att hinna till luleå.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll och en bra helg :D
Till top